سلام من یک هفته است کورتاژ کردم ولی درد زیر شکم و کمر درد امانم رو بریده خونریزی هم دارم بیشتر احساس میکنم خونابه است تا خون قرمز شما تجربه ای دارید که کمکم کنه
دکتر هی میگه اگر لخته میبینی بیا من واقعااا درد دارم 😔😔
ازعطاری بگیر خیلی سفت وسخته توی هاونگ ضربه محکم میزنی بهش پوست قهوه ایش کنده میشه مغزسفیدداخلش روبانبات میکوبی چون خیلی تلخه بعدروزی 2بارسعی کن ناشتاباشی معده ات سبک باشه باچایی نبات یاابجوش نوش جون کن
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین اون دوستم ک یه هفته پریود بودفقط خیلی ب خودش میرسید نمک ب هیچ عنوان نمیخورد تموم یه هفته هم صبونه ناهار شام فقط روغن حیوانی با عسل میخورد یا تخم مرغ محلی اون خیلی ب خودش میرسید اما من نه هرچی دستم میرسید میخوردم
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤