سلام آبجی های گلم میشه برام از تهه دلهای مهربونتون دعا کنین خیلی محتاجم به دعا منم اگه قابل باشم براتون دعا میکنم یه صلوات یا یه حمد یا سر نمازتون یه دعا هرچی فقط فرامواشم نکنین فردا پس فردا جواب کنکور میاد خیلی محتاجم به دعا انشالله خدا معجزه کنه و قبول بشم تو رشته ایی که میخوام من خیلی عذاب کشیدم مادرم خیلی زحمت کشیده وپدرم مادرم مجبور بود کارهای سنگین مثل حتی گونی پر از لباس جابه جا کنه تا من بتونم برم مدرسه اینقدر سختی کشیدم وقتی که همسنام راحت خرج میکردن من همیشه فکر یه قرونمم بودم اینقدر شکم خالی رفتم مدرسه اینقدر حرف شنیدم پول کتاب کمک درسی نداشتم لطفا برام دعا کنین جلو مادرم شرمنده نشم بتونم جبران زحمت هاشو بدم
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
متاسفانه بودم تا یه اتفاقاتی افتاد که قضیه اش طولانی خیلی ناراحتش کردم کل عمرم بچه ای خوبی بودم تا پنچ سال پیش واون اتفاق نحسی که برام افتاد زندگیم عوض کرد با خودش الان باز برگشتم اما اوضاع از دستم خارجه دوسال از کنکور عقب بودم
درست میشه عزیزم همین که پشیمونی از هر اتفاق بدی که بوده، خودش خوبه مطمئنا اونها هم اینقدر مهربون هست ...
من کار بدم این بود که یکی از عزیز ترین کسایی زندگیم برادرم تو جونی از دس دادم خیلی بدش افسرده شدم اومدم از این افسردگی فرار کنم با زور باکسی ازدواج کردم که خانوادم ناراضی بودن والان خودم که عذاب میکشم اونام پام عذاب میکشن اومدم بعد اینهمه سختی تو خونه مادرشوهر وهروز یه مشکل بریدم دیگه الان که روحیم یکم بهتر شده فهمیدم چیکار کردم