2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسی بهشون ندارم فقط ب نظرم اذیت میشن آخه یه خانومه تو پست بانک هی کارتمو میکشید ناخون کاشته بود رمزو اشتباه میزد اگه بار سوم اشتب میزد کارتم نیسوخت خفش میکردم😜

پسرم همه دنیام 😘💋💕

حالت تهوع.دسشویی رفتن و پریود شدنش  یادم میوفته که چه جوری خودشو تمیز میکنه😷😷😷😷

اصلا خوشم نمیاد.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

از نظر من کاشت ناخن خیلی بی کلاسه و حس میکنم طرف بی کلاسه  (این حس منه دعوا نکنید)

اما

ناخن طبیعی رو قشنگ سوهان بزنی و لاک یا برق ناخن بزنی خیلی زیباس(خیلی هم بلند نباشه )

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
به من مربوط ایا 😕این از خودم میپرسم در رابطه با حسم

وقتی میگیم بهم.مربوط نیست که قرار باشه قضاوتش کنیم...قرار نیست کسی رو قضاوت کنیم...فقط دیدن هرکسی با هر ظاهری ممکنه حسی رو شاید خوشایند یا برعکس در ما ایجاد میکنه...الان من منظورم همونه🌹🌹🌹🌹

من ناخنای خودمو بلند میکنم و لاک متناسب با لباسم میزنم هر بار

راجع به شخصی که این کارو انجام میده نظری ندارم چون قضاوت آدما به همین راحتی و صرف یه ناخن کاشتن با رنگ جیغ نمیشه گف طرف مقابل چه شخصیتی داره

ولی از عمل کاشت ناخن خوشم نمیاد چون یه حالت مصنوعی به دست میده

خصوصا وقتی از یه حدی بلند تر میشه