2777
2789
عنوان

علت حرف نزدن پسرم چی میتونه باشه

209 بازدید | 18 پست

سلام 

بچه ها من خیلی وقته که نبودم زایمان کردم پسرم الان ۱۹ ماهه ولی اصلا حرف نمی زنه یه چیزایی با خودش میگه یا گاهی وقتها مامان میگه ولی مستقیم به خودم نمیگه خیلی نگرانم همش میترسم اوتیسم نداشته باشه خیلی پسر بازیگوشیه خیلی از کارای مربوط به بازی رو زود یاد میگیره ولی وقتی میخوام باهاش حرف بزنم یا بازی انجام بدم که چیزی یاد بگیره اصلا گوش نمیده از پیشم میره یه دختر چهار ساله هم دارم بهش میگم با داداشی حرف بزن ولی اون هم ادای کارای پسرمو در میاره، دوتاشون باهم بازی میکنن وقتی به پسرم میگم یه چیزی رو بده بهم وقتی دستش باشه میده ولی اگه یه چیزیه دیگه بخوام نمی دونه چیه و نمیده دست نمی زنه ولی اگه بگم بزن قدش میزنه کف دستم به چشمت م مستقیم نگاه میکنه ولی حرف که میزنم فقط چند دقیقه گوش میده اما تکرار نمیکنه؟ چی بشه یه بار تکرار کنه بهش جایزه میدم ولی اثری نداره خیلی ها میگن نرمال حتی دکترش گفت عادی هست و هنوز وقت داره  ولی نمیدونم چرا نگرانم لطفا شما هم از صحبت کردن پسرتون بگین این که کی به حرف اومد من ایران نیستم با هیچ کس هم رفت و امد ندارم فقط خودم هستم و دوتا بچه هام 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر دیر تر از دختر به حرف میاد، باهاش زیاد حرف بزنید، کتاب داستان شکل دار براش بگیرید داستان برای کودکان دو تا سه سال براش بخونید، شعر کودکانه براش بخونید، 

پسر من از دوسالگی کم کم زبون باز کرد.

تو سن بچه شما بود ب من و همه میگفت بابا.

پسرخواهرم الان دو سال و دو ماهشه تازه یاد گرفته بگه مامان و کلماتشم خیلی نامفهومه.

پسر جاریم نزدیک سه سالگی شروع ب حرف زدن کرد و الانم ک سه سال و هشت ماهشه صحبتاش بازم زیلد مفهوم نیست حالت لوسی ای داره ک نمیفهمی چی میگه.

هر بچه ای یه جوره

انقد نگران نباش

اللّهم عجّل لولیک الفرج

نگران نباش استارتر 

پسر دوستم تا سه سالگی فقط یه کلمه بلد بود حتی اب رو بلد نبود بعد از سه سالگی شروع کرد صحبت کردن  الان بزرگ شده اما دیگه مغزت رو تیلیت می کنه اینقدر که ماشالله حرف میزنه

التماس دعا
دلیلشو خودت گفتی اخرش عزیزم.تنهایین.بچه هرچی تو محیط شلوغتر باشه زودتر یاد میگیره صحبتو.فارسی حرف می ...

فارسی حرف میزنیم تو خونه کلا بیرون میریم دخترم انگلیسی حرف میزنه ولی با ما فارسی چون میخوان زبون مادری رو خوب یاد بگیرن 

عزيزم اولا اينجا اكثرا بچه هاشون از ٣ ماهگي دارن صحبت ميكنم

ديدم مامانايي و كه ميگن 😐😐😐

پسر من دقيقا همسن پسر شماست و فقط مامان و بابا و دد ميگه 

پسرتون طبيعيه احتمالا تا ٢-٢/٥ كلمه ميگه و بعدش از ٣ سالگي جمله ميگه 

نگران نباشيد