2777
2789
عنوان

امشب دلم خیلی گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 54 پست
ای بابا من بچه اولمه.تو شهر غریب زایمان کردم هیچ کدومشون نیامدن دیدنم.جاری هام منو می بینن رو شونو م ...

از حسادتشونه 

دشمن شاد نکن 

بچسب به شوهرت 

بزار خنده و شادیت رو ببینن 

نزار دعوا و بحثی از خونه ت بره بیرون 

با بچه ت سر گرم باش محلشون نده 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من مادر شوهرم روستا زندگی میکنه هر وقتم میریم روستا حداقل ۲هفته میمونم اونجا ولی اجازه نمیدم اونا از ...

کاش ادم ارج و قرب داشت

همسایشون منو دید گفت چه عجب ما تو این خونه یه دختر دیدیم، منظورش این بود که سر نمیزنین

دائم مادرشوهرم پیششون گله میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ادم ارج و قرب داشت همسایشون منو دید گفت چه عجب ما تو این خونه یه دختر دیدیم، منظورش این بود که ...

البته من شوهرمم پشتم  رو خالی نمیکنه اگه اونا هم چیزی بگن شوهرم جوابشون میده .ولی خداروشکر تاحالا که چیزی نگفتن.پشت سرمم شنیدم گفتن ستاره خیلی خوبه و تعریفمم کردن

کاش ادم ارج و قرب داشت همسایشون منو دید گفت چه عجب ما تو این خونه یه دختر دیدیم، منظورش این بود که ...

ببین یه چی بگم درک کن 

خواهشن 

هرررر کار کنی گوشت تنتم بکنی بدی بخورن 

باز حرف در میارن مردم 

به فکر خودت باش 

اصلا و ابدا اینبار رفتی بشین ..تکون نخور 

حتی صدات زد مادره 

بگو فلانی مادرت ببین چیکار داره 

گفتن چیه بلند نمیشی 

بگو هر وقت میام اینجا انقدر کار میکنم میرم خونه همش درد دارم خسته م 

دیگه نمیخوام کار کنم  زیاد...

ببین بزار حرف بزنن چرت و پرت بگن ولی تکون نخور ...

یه بار امتحان کن ...

این همه کار کردی چی شد 

گذاشتن رو سرشون حلوا حلوات کردن ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
از این به بعد سعی خودمو میکنم ولی هشت ساله روند من همینه

میفهممت 

الان از روانشناس کلینیک هم بپرسی میگه که 

هر چیزی بار اول داره 

درضمن خیلی کار کردنت رو محدود کن 

تا ظرفا جمع شد نرو بشور 

برو بشین 

حتی دیدی دارن غر میزنن غیر مستقیم محل نده ...بشین ..

بزار درک کنن یکم قدرت رو بدونن 

خودت احترام بخر برا خودت ...