2777
2789
عنوان

امشب توآسمون هلهله برپاست

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 66 پست

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
خودتون گول نزنید بانو جان ما تا میگیم تبریک و شادی ، بلافاصله حاجت می خواییم.! یه جور زود تسویه ...

هرکسی یه طرزفکری داره دیگه_منم مسلمونم چادرسرم میکنم واجباتمم انجام میدم ولی دوست ندارم دین روبرای بقیه انقدرسخت کنم که ازش زده بشن_مطمئن هستم خدا صدای دل همشونم میشنوه وانشالله حاجت روامیشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتون درسته که باید شاید باشیم براشون اما اتفاقا روزایی شادی و تولد که امامان ما و امام زمان خوشحال ...

نهج البلاغه توصیف زیبایی از سه گروه ارائه میده

گروهی که در فکر بهشتند و کارهاشون رو بر اون اساس انجا میدن و کاسب کارند

گروه ترسوها که از ترس جهنم به سپت خدا میان

و گروه آزاده ها که فارغ از حاجت و بده بستون ، خدا زا به خاطر خدا عبادت میکنن

من دلم میخواد نوع سوم باشم.

اما هیچ ایرادی هم در گروه کاسبان و ترسوها نیست.

خودتون گول نزنید بانو جان ما تا میگیم تبریک و شادی ، بلافاصله حاجت می خواییم.! یه جور زود تسویه ...

عزیزم خدا خودش گفته حاجتتو به زبون بیار و از من بحواه دعا کنید در حق همدیگه بهتون میدم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  
عزیزم خدا خودش گفته حاجتتو به زبون بیار و از من بحواه دعا کنید در حق همدیگه بهتون میدم

بله دزسته ..

اما نه اینکه تا بگیم تبریک ، خب حاجت بخوایم

یه سوال 

چند نفر ما وارد حرم اما رضا میشن واسه زیارت و ادب به اون بزرگوار و بعد بدون حاجت خواستن خارج میشن ؟

می دونید حرف من چیه ؟؟؟ میگم تا میگم سلام امام رضا ، بعد هی حاجت دنیوی نخوام

هی نگم اینو بده اونو بده ...

من منظورمو شاید خوب نتونم اینجا بگم ..

اما حضرت علی به زیبایی توصیف کردن توی کتابشون ..کاسبکار نباشیم.

تمام حرف من این بود.

باشه برای خودتون نوشتین ولی کاش تودفترچه مینوشتین که بقیه نخونن امیدتودلشون کمرنگ بشه

نه سر جای خودش و به موقعش نوشتم.

بیایم کمی امامان رو نه واسه حاجت که واسه خودشونم دوست داشته باشیم

حرف بدی می زنم ؟؟ که نباید بزنم ؟!

اگه یه نفرم حرف منو فهمیده باشه ، من کارمو دزست انجام دادم.

در خانه اگر کس است

یک حرف بس است 

بله دزسته .. اما نه اینکه تا بگیم تبریک ، خب حاجت بخوایم یه سوال  چند نفر ما وارد حرم اما ...

عزیزم شما بد برداشت کردین خدا خودش میدونه این تایپیک همه ازعشق اومدن واگه چیزی خواستن برای کاسبی نبوده چون اگه کاسبی بود استغفرالله میگفتن بایدتواینشب حاجتمون روابشه_نمیدونم چرا اینجور میگین فقط اینومیدونم بعضی ازماها انقدر دین روسخت کردیم که همه دارن زده میشن

امامان و خدا وپیامبر تنها کسایی هستند که آدم هیچ وقت از شون نا امید نمیشه روزی صد بار میتونی بگی و بخوای میدونی جلو اینا که دست دراز کنی دست خالی برنمیگردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما بد برداشت کردین خدا خودش میدونه این تایپیک همه ازعشق اومدن واگه چیزی خواستن برای کاسبی نبو ...

وقتی شیعه و مسلمون گرفتاره حاجت داره ،خواسته دل و مشکلش رو کجا ببره تو زمان پیامبر هم پیش حضرت میومدن عرض ادب رو بجا میاوردن احترام رو بجا میاوردن مشکل و حاجتشون رو هم میخواستن  اینکه حاجت و خواستت رو تو این ایام و یا تو زیارات بخوای کجاش کاسبیه یجور درموندگیه یه چراغ امیده کاسبی اینکه بگی یا حضرت اگه که بهم حاجتم رو دادی منم فلان میکنم  کاسبی مامله ست  با درخواست و درموندگی فرق داره خود خدا هم گفته ازم بخواه تا بهت بدم  حالا ما دست به دامن بزرگهایی که آبرودارن پیش خدا و عزیزهستن میشیم...

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.
[QUOTE=99568422]امامان و خدا وپیامبر تنها کسایی هستند که آدم هیچ وقت از شون نا امید نمیشه روزی صد با ...

در جواب اون دوستمون گفتم که میگفتن درست نیست حاجت بخوایم

1
5
10
15
20
25
30
35
40