2777
2789

از دیروز گفته ۱۰ دیقه دیگه بهت زنگ میزنم، هنوزم زنگ نزده، امروزم سرکار نیست، ۲ هفتی هس من اومدم خونه پدرم مهمون، از دیروز چشم به راهم که بزنگه، اما با خونوادشه یاد من نمیوفته، خیلی غصم میشه  

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...

همه مردا همینن

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

عزیزم حتما کارداره و گرفتارا کاراش 

درسته کوتاهی کرده ولی کاش خودت زنگ میزدی بهش مستقسم میگفتی چر حالی ازمن نمیپرسی

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالی طی کن حواستو پرت کن. گوشیتم خاموش کن بذار اون بزنگِ و تو در دسترسش نباشی اونموقع میفهمه اولویتِ توام اون نیست... بخودش میاد

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

لعنت به تربیت بد.

تف به پدرو مادری که همسرداری رو یاد بچه اش نمیده،فقط تو گوش بچه میندازه بالوالدین احسانا😠😠

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
دردکشیده ایا😂😂😂😂

ازدست خانواده شوهر

خخخ

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

دوستان شرمنده الان یاد تاپیکم افتادم، اون قد حواسم پرته، من ۷ ماهه خونوادم و ندیده بودم، ایشون خونوادش بیخ گوششه

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
دوستان شرمنده الان یاد تاپیکم افتادم، اون قد حواسم پرته، من ۷ ماهه خونوادم و ندیده بودم، ایشون خونوا ...

چی شد بهت زنگید؟؟؟؟

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍
چی شد بهت زنگید؟؟؟؟

فردا شبش زنگید، گفت تو زنگ میزدی دیگه، گفتم تو گفتی میزنگم نزنگیدی، رفته بود دنبال داروهای باباش، شبم خونه مادرش بود دیر اومد اقا خونه، آشتی کردیم، اما الان باز بدجور دعوا کردیم، گفتم من اینجا جای خالی تو حس میکنم، یه طرفم نیست، تو اونجا حس نمیکنی، گفت تو رفتی چون بشینم ماتم بگیرم، دامادشون و مامانش اومده بودن جوجه سرخ کرده بود واسشون، شب زنگید، اخرشم گوشی و روم قط کرد و نتشم خاموش کرد که نتونم بزنگم، عوضی