2777
2789
عنوان

از مجرد بودنم بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مراقب باش با این فکرا خودتو مث من به چاه نندازی.که الان تو ۳۴سالگی تو نامزدی جدا شدم.این فکرا فقط ضعیفت میکنه تو چیزی کم نداری و حرف بقیه برات مهم نباشه مگه خرجتو میدن یا خدایی نکرده بدبخت بشی کاری برات میکنن؟تو لحظه ی حال زندگی کن‌.خیلی افراد مشهور بودن چه مرد چه زن مجرد بودن تا آخر عمر.حالا ان شالله مورد مناسب هم قسمتت میشه 

این احساس نشات گرفته از افکار غلط خودت و فرهنگ زشت و عقب افتاده و کریه ایران 

ازدواج پدیده خوبیه ولی دلیل نمیشه که مجردی بد باشه 

جور دیگه به زندگی نگاه کن 

زندگی خیلی با ارزش تر از اون چیزیه که تو ذهنت هست 

آخ که چقدر از این سوال که میپرسن هنوز مجردی.ازدواج نکردی بدم نیاد

بابا خب شاید طرف موقعیتش رو نداره شاید یه مشکلی هست. خود طرف به اندازه کافی نگرانه و غصه مجرد بودنش رو می‌خوره شما لازم نیست هر دفعه بهش یادآوری کنی مجرد بودنش رو. 

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
چي گفت؟

هیچی داشت تعریف میکرد گفت ظاهرا رفته سفر یه هفته ای و بعد همسرش دلتنگش میشده و نیازای دیگه داشته.

منم تو دلم گفتم بدبخت به مجردا که هیشکی نیست تو زندگیشون، با این همه نیاز به همسر چطور باید کنار بیان، اونوقت بعضیا چهار تا چهارتا شوهر میکند یا تو شونزده سالگی ازدواج میکنن. کاش تو خوشی عدالت بود، آدم وقتی ازدواج نمیکنه ممکنه به بیراهه بره از همه نظر

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

بنظر من ازدواج زیر ۲۵ ۲۶ سال اشتباست.میدونم دقیقا حست چیه عزیزم.همیشه هم یه سری بیشعور پیدا میشن سوالای بی مورد بپرسن.هرکی ازت پرسید بگو الان زوده برام

عشق و حالتو بکن .وقت واسه ازدواج زیاد هست

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

عزیزم این رو نگو حتما حکمتی هست..

نه تو هنوز وارد زندگی متاهلی نشدی نمیتونی بگی هرجور باشه فقط باشه..

باید ارزو کنی در کنار ادم خوبی قرار بگیری که حتی اگه یکسال از زندگیت مونده باشه و باهاش زندگی کنی هیچوقت احساس نارضایتی نکنی..

نه کسی که مدام باعث آزار خودت و خودش بشه و یک عمر پیرت کنه...

به خدا وصل باش،همینم امتحان هست...افکار مزاحم رو از خودت دور کن..بوقتش متاهل میشی و یک زندگی شاد رو تجربه میکنی🤗🤗🤗

واا این چ حرفیه اگه نماز میخونی و‌ب خدا اعتقاد داری مطمین باش حتما بهترینهارو برات ب وجود میاره و سررراهت میزاره با احترام ب متاهلای سایت فکر نمکنم ازدواجم خبری باشه نصف بیشتر تا‌پیکا روببین همش گله و ناراحتی از همسر و خانواده ش و...منکر ازدواج خوب نمیشم که ۱۸سالگی هم براش زود نیست ۳۰سالگی هم دیر نیست ولی ب وقتش و ادمش 

هرکسی هم چیزی پرسید بگو هر وقت صلاح دونستم و ازدواج کردم حتما دعوتتون میکنم مرسی ک پیگیرید 😂