2777
2789
عنوان

از مجرد بودنم بیزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 55 پست
ايييييي منكه راضيم  همه متاهلاي دورمم ميگن كاش مجرد بودن

خدارو شکر منم راضی ام.و هرگز ازدواج نخواهم کرد.خاستگارای خوبی هم دارم خاله ی بابام بعضی وقتا بهم میگه خوشی زده زیر دلت شوهر کن برو.اما توی فامیل اعتقاد نداریم هرکی شوهرکرد یا زن گرفت به یه جایی میرسه!اکثر جوونای فامیل بالای ۳۰ هستن و خارج از کشور مشغول تحصیل و اشتغال و بیزنس.مادربزرگم همیشه میگه لیلی خرنشی شوهر کنی بهت میخوره ازدواجی باشی آبروی خاندانمونو به باد ندی بعدشم غش میکنه از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر منم راضی ام.و هرگز ازدواج نخواهم کرد.خاستگارای خوبی هم دارم خاله ی بابام بعضی وقتا بهم میگ ...

ن خانوادع من اتفاقا همه ٢٣-٢٤ ازدواج ميكنن ولي من ميگم اونا پشيمونن 

من خودمم فعلا حوصله ندارم 

ميترسممم از مسئوليتاش

اهل كمك ب ديگران
بنظر من ازدواج زیر ۲۵ ۲۶ سال اشتباست.میدونم دقیقا حست چیه عزیزم.همیشه هم یه سری بیشعور پیدا میشن سوا ...

واقعاا منم در شرف ۲۶ام الان میگم خداروشکر ک ازدواج نکردم کلی منش و تفکر ادم‌عوض میشه بعلاوه پخته تر میشی و میتونی راحتر سر حق و حقوقت وایسی

هیچی داشت تعریف میکرد گفت ظاهرا رفته سفر یه هفته ای و بعد همسرش دلتنگش میشده و نیازای دیگه داشته. م ...

متوجه ام عزیزم اما میدونی الان بیراهه رفتن متاهلا از مجردا بیشتره من اینطور تصور میکنم..

آخه شاید بخاطر آزادی هایی هست که تاهل بهشون میده

متوجه ام عزیزم اما میدونی الان بیراهه رفتن متاهلا از مجردا بیشتره من اینطور تصور میکنم.. آخه شاید ب ...

بله درسته تا حد زیادی به فرهنگ و اعتقادات خانوادگی بر میگرده... نسبی هست

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
ن خانوادع من اتفاقا همه ٢٣-٢٤ ازدواج ميكنن ولي من ميگم اونا پشيمونن  من خودمم فعلا حوصله ندارم ...

بله ترس منم از مسئولیت هست.از عدم تعهد که در خودم میبینم.منم میتونم بگم چه قشنگه که با عشقم بریم زیر یه سقف،وارد یه زندگی بشم هم خودمو هم یه جوونه دیگه رو بدبخت کنم.اما جلوی هوسم رو جلوی هیجان یا هرچیزی که انسان رو وادار به ازدواج میکنه میگیررم.معتقدم هیچ انسانی تاالان از رو عقل و منطق ازدواج نکرده و دلایلی برای ازدواجش داشته،یکی عاشق شده،یکی از سن ازدواجش گذشته،یکی مادرش پیرشده و دیگه ازپس شستن لباس و پختن غذاش برنمیاد!!!!!!!!یکی دلش بچه میخواد،یکی به اجبار و.....

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن