2777
2789
عنوان

سرویکس ۴ میلی متر

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 97 پست
هفته ۲۸ دیگ خطر داره

الان دیگه زایمان هم بکنی میتونن بچه رو حفظ کنن مگه نه؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپول ریه اگه بزنن الانم زایمان کنی بچه میمونه .ـسونو کردن ؟وزنش چقدره؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
میرسونم تا ۳۰ هفته؟

اگر استرس رو از خودت دور کنی چرا که نه، من یه خانمه دیدم هفته بیستوهفت شونزده میل بود و هفته سی و دو زایمان کرد 

پساری برات نمیذارن؟

بگیر بخواب تو خونت و بسپر دست خدا و جز برا دسشویی پانشو امپول رو منم میزنم انقباضاتو کم میکنه آبم زیاد بخور

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
خیلی سخته بچه نارس همش یک کیلو و ۲۰۰ گرم 

انشالله که اونطوری نمیشه میدونم چی میگی

اره بابا خدابزرگه.اون بچهرو که ۲۳هفته بدنیا امده بود رو دیدی؟؟ ۳۰هفته بالای ۱کیلو وزنش میشه و با ام ...

نه ندیدم ..

دوس ندارم برخ دستگاه😔

خدایا شکرت تنهام نزار
گلم مگه اگه قدامی با خلفی با این فرقی میکنه  سرویکس رو تو چ هفته ای اندازه میگیرن؟

تو ان تی و انومالی و هفته های بالاتر اندازه اش ثبت میشه

بخاطر اون طفل معصومم که شده باید بتونی.خواهرشوهر من ۹ماه کاااامل خوابید خونه مادرش.اصلا بلند نشد

منم هفت ماهه کامل خوابیدم 😫

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍