2777
2789
عنوان

سرویکس ۴ میلی متر

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندیدم .. دوس ندارم برخ دستگاه😔

دستگاه که بد نیس، نارس و زیر دوکیلو اکثرا میرن دستگاه

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

یعنی چیردوست خداری دستگاه بره الان باید فقط دعا کنی که خدایا یکی دو هفته هم دووم بیارم بدنیا بیاد خوبوبره دستگاه دو هفته میمونه بعد میاد خونتون این همه بچه تو دستگاه موندن 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اگر استرس رو از خودت دور کنی چرا که نه، من یه خانمه دیدم هفته بیستوهفت شونزده میل بود و هفته سی و دو ...

خیلی داغونم دکترم گف شاید فردا زایمان کنی شاید دوماه دیگ هیچی معلوم نیس ...پساری رو با دوتا دکتر مشورت کردم گفتن خطر عفونت نداره یوقت کیسه آب پاره میشه نکنی بهتره

خدایا شکرت تنهام نزار
گلم مگه اگه قدامی با خلفی با این فرقی میکنه  سرویکس رو تو چ هفته ای اندازه میگیرن؟

نه ربطی به جفت نداره منم هفته پونزده شد بیستو دومیل سرکلاژ شدم

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
گلم مگه اگه قدامی با خلفی با این فرقی میکنه  سرویکس رو تو چ هفته ای اندازه میگیرن؟

نه ولی قدامیا جفت جلوتره 

منم جفتم پایین بود دکتر بهم استراحت داد رابطه رو هم ممنوع کرد

سرویکس تو ان تی و سونوهای بعدیش که میری هردفعه اندازه میگیرن

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
خیلی داغونم دکترم گف شاید فردا زایمان کنی شاید دوماه دیگ هیچی معلوم نیس ...پساری رو با دوتا دکتر مشو ...

اره اصلا دستکاری نباید کرد چون خیلی خیلی کوتاهه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
نه ولی قدامیا جفت جلوتره  منم جفتم پایین بود دکتر بهم استراحت داد رابطه رو هم ممنوع کرد سرویک ...

منم جفتم قدامی وپایینه 

یعنی خیلی باید استراحت داشته باشم اخه زیاد رعایت نمیکنم .

سرویکسمو اندازه نگرفت ان تی 

پسر نازم عاشقتم  

جفت قدامی با خلفی هیچ فرقی نداره جفتی که پایینه اون خطرناکه و باید استراحت زیاد داشت

منم جفتم قدامی وپایینه  یعنی خیلی باید استراحت داشته باشم اخه زیاد رعایت نمیکنم . سرویکسمو ان ...

پس از کجا دکترت فهمید که جفتت پایینه؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم