2777
2789
عنوان

امان از رسمهای قدیم، شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 54646 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني شب چند نفر ميان خونتون ميمونند؟خوب شماها بشينين نرين تو اتاق تا خودشون بفهمن كه بايد برن يا نها ...

رسم هردو ولی هرچند کمی، کمرنگ شده ولی خوب باز باید محکم جلوش وایساد وگرنه شل کنی اذیتت میکنن

منم 5سال پیش ازدواج کردم توو نامزدی نزدیکای عروسی خواهرشوهرم بهم با تیکه و اینا فهموند که ما رسم داریم پشت در وایسیم اخه ما یکسال نامزد بودیم بیشتر اوقات شوهرم میومد پیش من،خونه بابام دوطبقه است یه طبقه بابام اینا میخوابیدن یه طبقه ما وقتایی که شوهرم میموند،اینم همیشه حرص میخورد شبا پیش هم ما میخوابیدیم یه شب رفتیم خونش موندیم عقده ای جامونو جدا انداخت شوهرمو انداخت پیش شوهرش و بچه هاش منم برد تو اتاق یه طرفم خودش خوابید یه طرفم دخترش تا صبح داشتم خفه میشدم،خلاصه به شوهرم گفتم گفت تو کاریت نباشه اینام تمام مهموناشون از راه دور اومدن شبو خونه پدرشوهر خوابیدن منم که طبقه بالا بودم.شوهرم به ابجی بزرگش گفت شنیدم ابجی اینجور گفته دیگه دوس ندارم این حرفو بشنوم اونم گفته بود داداش تمام فامیل شب پایینن جوابشونو چی بدیم اگه یه وقت خاله یا عمه یا هرکی خواست بیاد شوهرمم گفت تو جواب نده بفرس بالا من جواب میدم اونشب هرکی بیاد قلم پاهاشو میشکنم دیگه کسی نمیاد😁 وجدانا هم هیشکی جرأت نکرد بیاد

⁦(✷‿✷)⁩
منم 5سال پیش ازدواج کردم توو نامزدی نزدیکای عروسی خواهرشوهرم بهم با تیکه و اینا فهموند که ما رسم دار ...

شوهر من خجالت می کشید واسه همین اینا سو استفاده کردن،زمان نامزدی همش جدا میخوابیدیم،روز بعد عقد مادبزرگ همسرم به دخترش یعنی مادرشوهرم گفت اینا عقد کردن زنو شوهرن باید کنار هم بخوابن،دختر کوچیکش گفت نه آخه بعد عروسی دیگه تکراری میشه مزه نمیده،خود عوضی اش بعد عقد همش ور دل شوهرش بود،خانواده همسرم گناه کردن و حق من به گردنشون هست حلالشون نمی کنم

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
شوهر من خجالت می کشید واسه همین اینا سو استفاده کردن،زمان نامزدی همش جدا میخوابیدیم،روز بعد عقد مادب ...

بعضیا خیلی بی درکن اخه واقعا دوران نامزدی خیلی شیرینه و تکرار نشدنی خب چرا اینجوری زهرش میکنید به دوتا جوون

خواهرشوهر عقب مونده ی منم مغز نداشتش توو عصر حجر همدانیش جا مونده بود میگفت ما همدانیا بد میدونیم نباید کنار هم بخوابید شنیدم خونه مامانت کلا طبقه سوا میخوابید یه وقت رو دل نکنید😒

⁦(✷‿✷)⁩
بعضیا خیلی بی درکن اخه واقعا دوران نامزدی خیلی شیرینه و تکرار نشدنی خب چرا اینجوری زهرش میکنید به دو ...

آ

اینا هم ابا اجدادشون همدانی بود،راحت سی سال عقبن ،فقط واسه ما اخ بود،خواهر شوهرم پسرش رو عقد کرده،از روز عقد عروسش خونه ایناست اتاق اختصاصی دارن،منتظر انتقام خدا هستم

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......