یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
تو رو خدا منو دعا کن...شاید از زبون و دل پاک تو خدا شر دشمنامو از سر خونه و زندگیم دفع و رفع کرد...همون حکایت همیشگی مادرشوهر و خواهرشوهر...😔دست از سر زندگیمون ور نمیدارن بین منو شوهرم جدایی و فاصله میندازن...دعام میکنی شرشون به خودشون برگرده؟ حامله ام...خسته شدم😔