2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم...

90 بازدید | 23 پست

سلام دوستای خوبم

به مناسبت شهادت امام جواد (ع) میخوام برای حاجتاتون حمد بخونم ...شمام منو دعا کنین ....

امیدوارم هممون به اونچه که دوس داریم در بهترین زمان و به بهترین شکل برسیم و خدا مصلحتمونو توی خواستمون قرار بده❤❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن لطفا

انشاالله حاجتتون برآورده به خیر بشه.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

واسه شفای مامانم

و خواهرم

لطفا

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

تو رو خدا منو دعا کن...شاید از زبون و دل پاک تو خدا شر دشمنامو از سر خونه و زندگیم دفع و رفع کرد...همون حکایت همیشگی مادرشوهر و خواهرشوهر...😔دست از سر زندگیمون ور نمیدارن بین منو شوهرم جدایی و فاصله میندازن...دعام میکنی شرشون به خودشون برگرده؟ حامله ام...خسته شدم😔

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد