2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا دکتر میگه فقط خارجی

منم فقط داکسی نکس میخوردم ولی دیدم گیرم نمیاد ایرانیشو خریدم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
منم فقط داکسی نکس میخوردم ولی دیدم گیرم نمیاد ایرانیشو خریدم

الان چی مشکلت رفع شده راستی پرولاکتینت رو چی اثر گذاشت. من بدجور نیاز دارم با یه نفر ک این سابقه رو داشته بحرفم

الان چی مشکلت رفع شده راستی پرولاکتینت رو چی اثر گذاشت. من بدجور نیاز دارم با یه نفر ک این سابقه رو ...

من باردار نمی‌شدم از سینمم ترشح میومد پرولاکتین اومد پایین باردار شدم

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
من باردار نمی‌شدم از سینمم ترشح میومد پرولاکتین اومد پایین باردار شدم

منم  عقدم خیلی استرس باردار شدنو دارم دوساله عقدم . دکتر هر سری میاد پاینن میگه برو نزدیکی کن . تا اومد 5 گفت دیگه قرص مصرف نکن فلان خیلی خوب اومده پایین دوباره رفتم ازمایش دادم رفته 111 . اعصاب نمونده هی بالا مایین میشه فقط استرس نی نی دارم . واس من رو هیپوفیزم لثر گذاشته از حد معمول بزرگتر شده

منم  عقدم خیلی استرس باردار شدنو دارم دوساله عقدم . دکتر هر سری میاد پاینن میگه برو نزدیکی کن . ...

میخواستم بگم ام آر آی دادید که خودتون گفتید رو هیپوفیز اثر گذاشته باید با دارو کنترلش کنید این اثر گذاشتن پرولاکتین نیست بلکه غده ی هیپوفیز درست عمل نمیکنه که پرولاکتینت میره بالا بنظرم چای دکتر زنان دکتر غدد متخصص برو که مشکلتو اساسی حل کنه نه اینجوری

میخواستم بگم ام آر آی دادید که خودتون گفتید رو هیپوفیز اثر گذاشته باید با دارو کنترلش کنید این اثر گ ...

دکتر جراح مغزو اعصاب میرم . گفت هیچ  مشکلی نداری نیاز ب عمل یا چیزی نداره پرولاکتین .فقط با داستنکس کنترول میکنم . پرویودیم تنظبم مبود تنظیم شده تقریبا  . سونو هم دادم مشکلی ندارم . فقط پرولاکتینه داغونم کرده .استرسی شدم .یه دکتر غدد فرستاد منو دکتره جلسه اول منو ترسوند گفت وای چقد بالاس باید داروتو بیشتر کنی اگرم نشد باس عمل کنی هیپوفیزتو  .دوباره برگشتم همون دکتر خودم گفت جایی نرو اصن زیر نظر خودم باش .حالا دکتر غدد معروف بود نوبتش شیش ماه شیش ماهه . نمیدونم چرا همیچین گفت