2777
2789
دکتر جراح مغزو اعصاب میرم . گفت هیچ  مشکلی نداری نیاز ب عمل یا چیزی نداره پرولاکتین .فقط با داس ...

خب پس مغزو اعصاب میری خیالت راحت باشه میاد پایین رونده درمانش یکم طولانیه ولی الان داستنکس نیست این خیلی بده

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
دکتر جراح مغزو اعصاب میرم . گفت هیچ  مشکلی نداری نیاز ب عمل یا چیزی نداره پرولاکتین .فقط با داس ...

استاتر سرگیجه ام داری ‌؟ عصبی میشی؟ تو سرت داخل خووود خودسرمنظورمه اونجام سرگیجه داری؟

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر سرگیجه ام داری ‌؟ عصبی میشی؟ تو سرت داخل خووود خودسرمنظورمه اونجام سرگیجه داری؟

قبلا نداشتم ک بیناییم مشکلی نداره  ولی الان دوباره شروع کردم قرصو دوباره مصرف میکنم یکی دو روزه سر گیجه دارم و چشام درد میکنه. عصبی میشم ولی خودم فک میکنم اخلاقم تنده یکم

قبلا نداشتم ک بیناییم مشکلی نداره  ولی الان دوباره شروع کردم قرصو دوباره مصرف میکنم یکی دو روزه ...

من بیناییم خیلی ضعیف شده خیلی واسه اینه ب نظرت هرچند من کلا چشام ضعیف

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

منم ی دوره خوردم قرصو اما بعد نرفتم ازمایش بدم  ک ببینم پایین اومد یا نه الان گفتی استرس گرفتم😐😐😐البته من ترشح نداشتم از سینه ولی بالا بود 

بده باد ببره همونکه هستیو داد بزنش👻
خب پس مغزو اعصاب میری خیالت راحت باشه میاد پایین رونده درمانش یکم طولانیه ولی الان داستنکس نیست این ...

الان پنج بسته داستنکس دارم یه پسره تو داروخونس . روز اولی مراجعه کردم بهم گفت شماره بده دارو میدم بهت . حالام نیازم باشه بهم میرسونه داستنکس . ولی این سری ک خواستم ازش یه بسته دیگه بهم پیشنهاد دادم میترسم لج کنه دیگه بهم نده . منم ب همسرم گفتم همه چیزو . فقط اینکه خودم دارو میگیرم ازش ولی همسرمو از کل ماجرا با خبر میکنم . الانم فقط بخاطر داروم چیزی بهش نگفتم 

الان پنج بسته داستنکس دارم یه پسره تو داروخونس . روز اولی مراجعه کردم بهم گفت شماره بده دارو م ...

کلا تو این ایران گلو بلبل به هر کس سلام میکنی هوا برش میداره دیدی گیرت نمیاد برو هلال احمر اونجا صد در صد داره منت همچین احمقیو نکش

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته