2777
2789

سلام بچه ها

اومدن خونمون و حرف زديم و خواستگاري نه ها اومده بودن ديدار

بعد خيلي خوب مامانش صحبت ميكرد كه دخترتون رو ميخوايم و فلا و بهمان و من مث مادرش

پدر منم مخالف بود البته ايرادي به اونا نگرفت

فقط گف واسه دختر من زوده و فلان

بعد كه رفتن

ب من پيام داد ممنون بابت امروز و اينا بعدش گف مامانم اينا ناراحت شدن از حرفاي بابات☹️😳

گفتم حرفي نزد كه

گف چون مخالفت كرده بخاطر ارن ناراحت شدن و گفتن ما رفته بوديم دختر رو ببينيم نرسيده بهمون حواب رد دادن و بهمون برخورد

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد قرار بود ما بهشون. زنگ بزنيم و جواب بديم

كه پدرم شماره اقا داماد رو ميخواست

زنگ ميزنه از مامانش بگيره كه قضيه رو ميگه و حل ميشه و ناراحتي ها از بين ميره

ولي حالا يه مسئله ديگه هست

واقعا نياز دارم به كمك و تجربه😔

توكل بر خدا...♥️
بعد قرار بود ما بهشون. زنگ بزنيم و جواب بديم كه پدرم شماره اقا داماد رو ميخواست زنگ ميزنه از مامان ...

گفتی بلایکم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ما خانواده تشريفاتي هستيم و كلي واسه عروسي و عقد و فلان بريز و بپاش ميكنيم

بجز اون ما يكم وضعمون از اونا بهتره و پدرم كلي تعريف از خودمون و ايل و طايفه كرد و اونا هيچي نگفتن

و گفتن ما زياد تجملات نميكنيم

و زياد وضع خوب نيس وأين حرفا

از الان ب فكر اين هست كه ما 

هم تراز نيستيم

هم سطح نيستيم

فردا به مشكل ميخوريم

توكل بر خدا...♥️

وای ازالان مادرش چه تاثیر گذاشته هیچی نشده به بابات که چیزی نگفته این میگن عزیزم عین همسرمن،منم چشمام بستم گفتم باید برم روزبروزم زندگیم بدترمیشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ما خانواده تشريفاتي هستيم و كلي واسه عروسي و عقد و فلان بريز و بپاش ميكنيم بجز اون ما يكم وضعمون از ...

اگه نمیتونن خواسته هات رو برآورده کنن، از همین حالا بگو نه

تا در اینده حرص و جوش نداشته باشی

ميگه شما خيلي سطح بالا هستين

ميترسم فردا واست كم بزارم شرمنده بشي

و خودم شرمنده بِشم

واست كمبودي بزارم

و حرف بشنوي 

و من خودم تو سري خور بِشم

و اعصابم نميكشه اين حرفارو كه كسي سركوفت بهم بزنه

توكل بر خدا...♥️

مثلا چقدر فرقتونه ؟ 

پدر و مادرش در چه سطحن ؟ خودش چی داره ؟ 

خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

به هرحال مشخصه كه باهم تفاوت داريد

خوب فكر كن

توي زندگي سختي ها به چشم ميان

ببين يه دليل اينكه مادرشون يه مقدار جبهه گرفتن اينه كه شما به قول خودتون سر هستيد

و اونهاهم نميخوان كم بيارن

ديدم كه ميگم...

شايد طبيعي هم هست!جريان گوشت و گربه هست...