2789
عنوان

تو رو خدااا واسه مهمونتون آش با وسایل فریزری نپزید

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 36 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم شما باید معدتو درمان کنی اونا چیکار کنن نمیشه که آدم تا سفره رو پهن میکنه به مهمونا بگه دوستان مواد همه از فریزره ها 

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   

تو رو خدا مهمون میاد واسش لازانیا  با کیک شکلاتی بپزید😫

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

اش چون کلا سنگینه به معده خیلیا نمیسازه نباید میخوردی ما ی همسایه داشتیم هیچوقت اش نمیخورد چون اذیتش میکرد

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺
اش چون کلا سنگینه به معده خیلیا نمیسازه نباید میخوردی ما ی همسایه داشتیم هیچوقت اش نمیخورد چون اذیتش ...

من اش میخورم مشکای هم نداشتم ولی سبزی و حبوبات فریزری نمیتونم بخورم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
واااا هیچ کس به مهمون نمیگه این لوبیا نخود و سبزی فریزری بوده پختم😐

هیچکس هم وقتی مهمون دارررره همه وسایل و مواد اولیه غذارو همون روز نمیخره چون اونوقت بسیارررر پرزحمت میشه هر مهمونی .ربطی به مواد تو فریزر نداره استارتر فکرکنم کلا ناراحتی معده داره کسانی هم که این ناراحتی رو دارررن نباید حبوبات بخورن.سبزی و لبنیات سمه براشون 

من خودم ناراحتی معده دارررم حتی دکتر میگفت میوه خام هم نخور سعی کن بپزی بخورررری 

غذاها هم اکثرا آبپز و کبابی

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎