2777
2789

سلام دوستان ما طبقه بالا خونه مادرشوهرم زندگی میکنم چند وقتیه بخاطر یه سری کارا و حرفا کلا دلم خیلی سیاه شده ازشون درضمن خیلیم ادم کینه ایم ولی خب مجبورم زندگی کنم دیگه.شایدم خیلی ادمای بدی نباشن ولی من خیلی ازشون بدم اومده واقعا نمیدونم براچی.حالا این ماه کارخونه شوهرمو تعطیلات تابستونی فرستاده شوهرمم میگه بیا با مامان بابام بریم مسافرت منم گفتم خب خوش نمیگذره من دلم میخواد با یکی همسن و سال خودم برم بعدم یه رفیق پررو شمالی دارن میخوان برن اونجا منم اصلن دوست ندارم با ایشون رفت و امد کنم گفتم نه اونجا نریم اخرشم شوهرم ناراحت شد گف ولشکن تو اصن پایه نیستی نمیریم مسافرت من هرچی میگم تو ناله میکنی که اله و بله.اخه من چکار کنم به نظرتون؟؟؟حقو به من میدین؟؟؟خب من واقعا با اونا حال نمیکنم.شوهرمو چکارکنم؟دلخوره ولی میگه نه ناراحت نیستم

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

درضمن چندوقته اصلن عوض شده شوهرم همش مسخرم میکنه هرچی میگم زود عصبانی میشه نمیزاره راجب مشکلاتمون حرف بزنم باهاش.کلا همش دعوا داریم یه چیزی میگه تیکه میندازه من ناراحت میشم نه مث قبلا نازمو میکشه همشم میگه اه تو چی بیجنبه ای من شوخی کردم.مگه ادم هر شوخی میکنه اخه

من امشب میرم با دای شوهرم بیرون اصلا هم باهاشون حال نمیکنم ولی ب خاطر شوهرم میرم.تاز۶ خونه مامانم شام دعوتیم کنسل کردم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من وقتی میدونی باهاشون خوش نمیگذره بهت نرو  چون میری اونجا هم الکی حرص میخوری  خوب شوهرت ناراحت شه که چی  پس چرا اون درک نمیکنه تو ناراحت میشی حالا فرض کن اگه تو میگفتی بیا با خانواده من بریم شوهرت چی میگفت  

به نظر من وقتی میدونی باهاشون خوش نمیگذره بهت نرو  چون میری اونجا هم الکی حرص میخوری  خوب ...

اخه همینو میگه میگه من پارسال با مامان تو اومدم درحالی که پارسالم من بهش گفتم بیا دونفره بریم خودش اصرار داشت مامانمم بیاد

من امشب میرم با دای شوهرم بیرون اصلا هم باهاشون حال نمیکنم ولی ب خاطر شوهرم میرم.تاز۶ خونه مامانم شا ...

خب منم بهش میگم اگه تو دوست داری بخاطرت میام میگه نه اونجوری اصلا نمیخوام

خب منم بهش میگم اگه تو دوست داری بخاطرت میام میگه نه اونجوری اصلا نمیخوام

اره اگه بگی به خاطر تو میام تا ی چی میشه غرش را ب اون میزنی وباهاش‌دعوا میکنی.میخاد بی منت بری ک اعصابت اونجا خرد نباشه 

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.