2777
2789

بچه ها احساس میکنم صورتم کدر شده😔😔😔😭😭😭 پوستم سفید الانم سفید بودنش مشخصه فقط احساس میکنم‌کدر پوستم شفاف نیستم ..

آب هم میخورم زیاد

چیکار کنم توروخدا کمکم کنید.؟؟

شما چیکار برای پوستتون میکنین انقدر بعضی هاتون پوستتون عالیه؟؟

دوم چجوری صورتتون اصلاح میکنین با چه روشی تو خونه؟؟

از ارایشگاه رفتن بیزارم دیگه 

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سفید آب یا همون روشور استفاده کن  لوسیون به مرور صورت رو کدر میکنه

از سفیداب همیشه استفاده میکنم ولی نمیدونم الان یکماهه احساس میکنم پوستم کدر شده

عزیزم ماسک آرد برنج و شیر و گلاب خیلی خوبه. و اینکه ماهی یه بار یا سه هفته یه بار این اسکراب رو درست کن.

روشور ترجیحا خانگی یا اگه شرکتی میخری یکی خوبشو بخر پودرش کن من با چاقو لایه های نازک تراشیدم. بعد گلاب بریز. بذار ده دیقه یک ربع بمونه بعد بزن رو صورت تمیز و چند دیقه خیلی اروم ماساژ بده  بذار یک ربع بمونه بعد اول با اب ولرم بعد با آب خنک آبکشی کن. ماسک سدر هم فوق العاده اس. خیلی سفید و نرم میکنه پوست رو. من دو هفته یا سه هفته یه بار میزنم. سعی کن ماسکات مخصوصا لایه بردار هارو پشت سر هم نزنی پوست نازک میشه و تو این آفتاب میسوزه. بعد لایه بردار ها ختما از آبرسان استفاده کن. میتونی ژل آلوئه ورا ۹۸ درصد یا ۹۵ درصد بزنی. میتونی خود گیاه رو استفاده کنی. بعدشم کرم مرطوب کننده. اینجوریا دیگه😊

خدایا خیلی خسته ام.کاش درکم کنی  
ابلیمو و ماست و قاطی کن بزن ب پوستت ب حدی باز و صاف میشه کیف میکنی  من لیزر کردم اما گاهی بند ...

پوستم خشکه میترسم بسوزونه...

واای منم همیشه بند میزنم ولی دیگه خسته شدم برم ارایشگاه دنبال یک راه برای تو خونه ام 😭

عزیزم ماسک آرد برنج و شیر و گلاب خیلی خوبه. و اینکه ماهی یه بار یا سه هفته یه بار این اسکراب رو درست ...

خیلی اهل این کارام و ماسک زدن ولی تغییر زیادی نمیبینم نمیدونم چرا😔😔پوستم خوبه بد نیست فقط کدر شده 

احساس میکنم دیگه شفاف و زیبا نیست 

وگرنه از بقیه نظرها خوبه 

بازم توصیه های شما رو هم انجام میدم عزیزم