یعنی خرید نکنم دانلود کنم؟ من فیلما و سریالای نمایش خانگی را خرید میکنم میگم تهیه کننده ها ضرر نکن ولی این سریال چون خیلی وقته گذشته و خرید همه قسمتاش قیمتش زیاد میشه اگه دانلود کنم به نظرتون اشکال داره؟
ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
دانلود کن عزیزم باپول صندوق ذخیره فرهنگیان و هزارتا پول باداورده ساختنش و چندبار کانالهای ماهواره ای پخشش کردن من خودم فرهنگیم دانلود کن ازشیرمادرحلالتره اوناازجیب مابرداشتن فکر مابودن؟ صندوقوخالی کردن ازمااجازه گرفتن؟
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین