2777
2789

یعنی خرید نکنم دانلود کنم؟ من فیلما و سریالای نمایش خانگی را خرید میکنم میگم تهیه کننده ها ضرر نکن ولی این سریال چون خیلی وقته گذشته و خرید همه قسمتاش قیمتش زیاد میشه اگه دانلود کنم به نظرتون اشکال داره؟

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی راضی نیستن اره دیگهاشکال داره

گفتم شاید چون زمانش گذشته دیگه اشکال نداشته باشه  

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
استدلاللتون که اصلا درست نیست. ولی گویا تهیه کننده اش هادی رضوی بوده.

چرا؟یعنی در کل منظورم همونه که دوستمون گفت که راضی نباشن. 

فصل اولش فکرکنم رایگان شده مشکلی نداره درضمن هادی رضوی سرمایه گذار بوده تهیه کننده نبوده

عه ممنونم چقد خوب

دانلود کن عزیزم باپول صندوق ذخیره فرهنگیان و هزارتا پول باداورده ساختنش و چندبار کانالهای ماهواره ای پخشش کردن من خودم فرهنگیم دانلود کن ازشیرمادرحلالتره اوناازجیب مابرداشتن فکر مابودن؟ صندوقوخالی کردن ازمااجازه گرفتن؟ 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
خواستی ببینی فقط فصل اولش رو ببین دوتا فصل بعدیش به درد نمیخوره

اره اتفاقا همون فصل اولشو فقط میخوام ببینم جسته گریخته دیدم بقیه به فصلای بعدی اعتراض میکردن

من تا آخر فصل اول دیدم که شهرزاد بین قباد و اون پسره اونو انتخاب کرد بعدش چیشد ؟

فصل دوم که بیشتر دعوای جانشینای بزرگ آقا و قتل و کشتار بود و چیز جالبی نداشت.فصل آخرم با کشته شدن قباد فیلم خراب شد

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

نه اون فروششو کرده .الان کسی نمیخره

بخونیدلطفا**خدای مهربونم:میدونم از آرزوهام خبر داری و اونا فقط بین من و توان مثل یه راز...اما یه چیزی رو اینجا بلند میگم تا هرکس که دید آمین بگه .خدای قشنگم توروخدا هیچ عزیزی درد نکشه  و هیچ کس درد کشیدن عزیزشو نبینه  ..میگن ته ته التماس قسم به خود خداس خدایا توروخدا به حق هر آمینی که گفته میشه یه بیمار به زندگی شاد برگرده.آمین