2777
2789
عنوان

خانمایی که سقط یازایمان زودرس مکرر داشتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 40 پست
مشکلاتم فراتر از این حرفاست... از بچگی زجر کشیدم شکنجم کردن زیر کتکای مادرم بیهوش میشدم مغزم و رو ...

ببین کاملا درکت میکنم،بچه اولم توشهرغریب نارس وبامشکل پابه دنیااومد سزارین شدم دوروز بعدعمل سزارین پشت در مطب دکترا گریه میکردم بعدکلی شکنجه وزجر ودرمان خوب شد ازیه طرفم همانژیوم داشت لیزرش کردیم ...دوران بچه گی افتضاحی داشتم ازپدرومادر محبت ندیدم اغده ای شدم حالا هم باکاراشون رفتاراشون شکنجه روحیم میدن باردار که بودم گفتن استراحت مطلق باشه نه همسرم درک کرد نه اونا پولم نداشتیم چن ماهی مستخدم بگیرم بچه دومم رفت،حالم ازهمه اطرافیانم بهم میخوره

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا زایمانت زودرسه؟

من خودم حس میکنم شاید بخاطر کمبود پروژسترون باشه یا شاید هورمونی ، آخه شب قبل زایمانم خیلی حساس شده بودم و تا صبح که کیسه آبم پاره شد کلی گریه کردم ، دیروزم خیلی غمگین بودم الکی کلی گریه کردم دیشب درد داشتم سریع رفتم بیمارستان nst ام خوب بود شکر خدا ، یه پرولوتون زدم امروز دیگه درد نداشتم شکر خدا ، دعام کنید بتونم یه ماه باقیمونده رو طی کنم و بموقع زایمان کنم اینبار ، حالا بازم فردا نوبت دکتر دارم برم ببینم دکترم چی میگه ، میخوام بهش بگم که هفته ای یه پرولوتون واسم بنویسه این ۳ ۴ هفته باقیمونده بزنم

واسه شما هم خیلی ناراحت شدم قسمت نبوده وگرنه وزنشم خوب بوده تو هفته خودش ، بازم خودت ببین چه چیزای مشترکی تو دو تا بارداریت موقع زایمان داشتی ، مثل من که حس میکنم یجورایی هورمونیه

من خودم حس میکنم شاید بخاطر کمبود پروژسترون باشه یا شاید هورمونی ، آخه شب قبل زایمانم خیلی حساس شده ...

من سپتوم دارم واسترس زیاد

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....
یعنی سپتوم باعث زایمان زودرس تون میشه؟ پس حتما قبل اقدام به بارداری بعدی حتما عملش کنید

آره تو بارداری اولم فهمیدم سپتوم دارم میخواستم‌دخترم‌دوساله بشه برم عمل که زد باکاندوم ناخواسته قبل دوسال باردارشدم که اینجورشد

الهی ، خیلی ناراحت شدم پس زودتر عملش کن ، انشالله بعدی بموقع میاد بغلت واسه منم دعا کن عزیزم

ممنونم حتما دعامیکنم

گمونم اگه استراحت مطلق داشته باشی همون یه سانتم بسته بشه 

واقعا؟بعنی ممکنه؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
واقعا؟بعنی ممکنه؟

والا مریضای دکترم تو واتساپ یه گروهی دارن من اونجا قبلا خوندم یه خانمی نوشته بود دهانه رحمش یه سانت باز میشه و بعد یه مدت که دکتر معاینه میکنه بسته شده بوده ، انشالا از شمام همینجور بشه

والا مریضای دکترم تو واتساپ یه گروهی دارن من اونجا قبلا خوندم یه خانمی نوشته بود دهانه رحمش یه سانت ...

ایشالا کاش بش خیلی نگرانم استرس دارم 

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...