2777
2789
جلو آینه با خودت صحبت کن   و  برا بهترشدن گرامرت  زیاد رایتینگ بنویس

درسته مرسی

ولی من دوست دارم با افراد مختلف انگلیسی صحبت کنم. اپلیکیشن یا سایتی رو برای پیدا کردن پارتنرهای زبانی میشناسین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من مدت زیادی هست از سایت و اپلیکیشن ریمرسی استفاده میکنم. واقعا عالیه. متناسب با سطحتون و هدفتون میتونید پارتنر پیدا کنید اونجا.

rimersi.com

داخل کافه بازار سرچ کنید ریمرسی یا Rimersi، اپلیکیشنش رو هم میتونید دانلود کنید.

پیشنهاد میکنم حتما یه نگاه بندازید بهش. همونیه که شما میخواین.  

سلام من مدت زیادی هست از سایت و اپلیکیشن ریمرسی استفاده میکنم. واقعا عالیه. متناسب با سطحتون و هدفت ...

خیلی ممنونم از کمکتون...شما خودتون زبانتون خوبه؟ اگه میشه لینک پروفایل خودتون رو هم بفرستین که من شما رو add کنم.

اگر مایل هستین البته

خیلی ممنونم از کمکتون...شما خودتون زبانتون خوبه؟ اگه میشه لینک پروفایل خودتون رو هم بفرستین که من شم ...

https://rimersi.com/Chat/UserDetail?id=88ee8c9a-6d94-4439-867b-aecfe837b585

بفرماییید، حتما عزیزم خوشحال میشم. من سطحم متوسط هست، خودم روزانه حداقل نیم ساعت رو توی ریمرسی با افراد مختلف تمرین میکنم