2777
2789
عنوان

ضربه به سر کودک ۸ ماهه😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 28 پست

نذار چند ساعت بخوابه ، بهش شیر بده و ببین حالت تهوع نداشته باشه ، اگر کسل و بی حال شد ببرش بیمارستان . انشاالله چیزی نیست . در ضمن سر وقتی بعد ضربه خون ریزی کنه بهتره . اگه ضربه شدید باشه و خونریزی نکنه ممکنه لخته خون داخل سر تشکیل بشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرآبجیم لخیرا اینطوری شد واسش چسب بخیه زدن.حالشم کنترل کرد که مقلا سرگیجه نداشته باشه پس نیاره چشاش سیاهی نره که خداروشکر خوب بود.البته اول پس بیارع بازم جای نگرانی نیس واکنش بدنه ولی اگه چیزی بعد یه ساعت اینا خورد پس آورد ببرین دکتر بهتره.حتما که نباید دکترمغز و اعصاب باشه یه درمانگاه یابیمارستان که دکتراش وارد باشن ببیننش میفهمن

زنگ زدیم نیکان و پگاه گفتن الان دکتر مغز و اعصاب ندارن بایدببریم دولتی امام خمینی که همسرم راضی نمیش ...

ای وای من. توکل به خدا خدا ارحم الراحمینه هیچیش نشده ان شاالله.

عزیزم میلادم زنگ زدی؟ میلاد تو بیمارستانای دولتی خوبه 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
خونه ات مگه امن نکردی؟ با مشما پفکی بجسبون به همه جاهای نوک تیز خونه  یا ی میتونی از بیرون اماه ...

همه چیزمو جمع کردم تلویزیون رو دیواره حتی....

دور دیوار هم پشتی بود

....

با ضرب افتاد پشتی رفت کنار خورد به قرنیز😣

الهی و ربی من لی غیرک
همه چیزمو جمع کردم تلویزیون رو دیواره حتی.... دور دیوار هم پشتی بود .... با ضرب افتاد پشتی رفت کن ...

اخه نی نی گناه داشته خدا رحم کرده .  قرنیز منطور گوشه های دیواره که بر جسته است از زمین همون رو هم مشما پفکی بچسبون چاره نیست تا بچه بزرگ بشه تعادل اش رو بتونه حفظ کنه

اخه نی نی گناه داشته خدا رحم کرده .  قرنیز منطور گوشه های دیواره که بر جسته است از زمین همون رو ...

حتما اینکار رو میکنیم ایشالله همین فردا

دعا کنید امشب به خیر بگذره😓

الهی و ربی من لی غیرک