2777
2789
عنوان

موهای زائد بدن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 7178 بازدید | 209 پست
من خودم کم مو هستم ولی دختر دایم بدنش عین جنگل بود بیچاره انقد مو داشت .یه مدت از پودر تیز بر استفاد ...

مثله منه بنده خدا 😂 به کل بدنش میزنه ؟ من رو شکمم خط وسطو بگیری تا بیای پایین مو داره 😂😂😂

ز غوغای جهان فارغ :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای با بوش چیکار کنیم من بخاطر بوش از بدون بو هاش استفاده میکنم در آینده هم بعد عروسی میرم طبقه بالا ...

پس چرا مال من با این که سنتی هست بوی زیادی نداره؟

موقع خمیر کردنش یه کم گلاب بریز هم برای پوستت خوبه هم شاید بوش رو کم کرد

ولی در کل بوش وقتی بدنت رو بعدش با شامپو بدن بشوری از بین میره

توی خونه هم ی موقع استفاده پنجره رو باز بذار 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
ببخشید میشه درخاستم قبول کنید لطفا؟؟؟

قبول کردم عزیزم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
آره واقعا من که موهای بدنمو میزنم شبیه مرغ میشه پوست بدنم   خودم از خودم بدم میاد   &nbs ...

دقیقا بخاطر این موضوع اعتماد به نفسم پیش همسرم از دست رفته چند روز پیش رفته بودم عروسی همش به بقیه نگاه میکردم ببینم اونا هم مثل من هستن یا من فقط اینجوری هستم🙁😓😓ولی یدونه خواهر شوهر دارم بدنش سفید بدون واقعا یدونه مو 😒بعد تو عروسی از ۳ ساعتش ۲ ساعتش به بدن اون نگاه میکردم بعد به بدن خودم😤😓😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دقیقا بخاطر این موضوع اعتماد به نفسم پیش همسرم از دست رفته چند روز پیش رفته بودم عروسی همش به بقیه ن ...

امان از خواهر شوهرا 😂 منم مامانم اینجوریه دقیقا زنداییم همینجوری تو عروسیا تیکه میندازه بندتو چکار کردی 😂😂😂 

ز غوغای جهان فارغ :) 
بدون بو و آپارتمانیش هم هست

نوره یعنی بدون بو هم داره؟یا اونا فرق دارن؟از کجا باید بخرم عطاری؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چه خوب برم بخرم 😍توی چه قیمته؟ 

ارزونه پاکتی ۲۵۰۰..ولی حتما بدنت باید خشک باشه بزنی پودر رو توی یه ظرف بریز آب داغ کمی بریز توش که مثل خمیر بشه بعد بزن بمون تا خشک بشه بعد امتحان کن مو رو بکش اگه کنده شد بشور....حتما حتما قبلش بدنت خشک باشه .دستکش هم بکن دستت

لیزر برا کم موها خوبه.براماها پرموها که باید یکسره لیزر کنیم باید پولامونو حسابی جمع کنیم.من اپلیدی ...

عزیزم اتفاقا لیزر اونم دستگاهی مثل الکس کندلا رو بدن پر موها خیلی بهتر جواب میده😉✌🏾

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾