2777
2789
عنوان

موهای زائد بدن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 7059 بازدید | 209 پست
من لیزر کردم و بچه دارم شدم هیچ مشکلیم برام‌پیش نیومد خداروشکر.. زیاد ب شایعات توجه نکن 

نه گفتن ممکنه به بکارت و اینا اسیب برسونه

گفت مشکل انچنانی نیست ولی احتیاط کردم 

خیلییی مخصوصا صورتم من خیلی پر موام هر دو هفته یه بار باید اصلاح میکردم الان با اینکه دو جلسه رف ...

چه خوب چند جلسه باید بری

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود رازیانه برای همه خانومها خوب نیس مثلا من خودم نباید رازیانه بخورم چون پرولاکتین رو میبره بالا س ...

واي واقعا؟؟؟من چند سال قبل عرق رازيانه ميخوردم واسه پريودم يعني زياد نه ها يه يه هفته اي ميخوردم،

يعني ممكنه باعث ناباروري بشه؟؟؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
واي واقعا؟؟؟من چند سال قبل عرق رازيانه ميخوردم واسه پريودم يعني زياد نه ها يه يه هفته اي ميخوردم، ي ...

عزیزم اگر پرولاکتین بره بالا باعث ناباروری میشه اگر نرمال باشه اتفاقی نمی افته

پرولاکتین تعداد گیرنده‌‌های LH روی جسم زرد تخمدان‌ها را افزایش می‌دهد و در نتیجه منجر به افزایش ساخت و ترشح پروژسترون در زنان می‌‌شود. به همین علت در کاهش شدید پرولاکتین اختلالات قاعدگی و ناباروری ایجاد می‌شود.

2- افزایش پرولاكتین با مهار ترشح GnRH موجب مهار ترشح پالسی گونادوتروپین‌ها می‌شود و در نتیجه افزایش ناگهانی LH در وسط سیكل را متوقف می‌کند. این امر منجر به عدم انجام تخمک‌گذاری و یا کاهش آن می‌شود.

3- پرولاكتین روند تولید آندروژن آدرنال را تحریك می‌كند. افزایش آندروژن می‌تواند سبب افزایش وزن و پرمویی گردد.

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
پریود نامنظم ترشح از سینه سر درد های بی دلیل اکنه های غیر عادی نقص در بینایی علائم هست باید آز ...

فقط پريودم نامنظمه بقيه رو ندارم اصلا

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
چه خوب .پرموهستی؟من هم پرموام همیشه نسبت به بقیه که میبینم رد ریشه موهام بیشتره.هم خیلی ضخیم ومشکی

خوب من هم خیلی پر مو بودم بعد از لیزر به مرور اون روزنه های موهام از بین رفت.

🤗حسِ خوب یَعنی مَن و توْ و دُختَرِمون تو مَزرعِه شُماٰلِ روستاٰ....🔗✌🏾