بچه ها شما موهای دست و پا و جاهای حساستون مثل زیر بغلتونو با چی میزنین ؟ من تا الان با ژیلت میزدم یبارم وکس کردم و یبارم با اسپری موبر ولی خیلی تیز و زبر درمیان نمیدونم با چی بزنم ... چی از همه بهتره شما از چی استفاده میکنین؟!!🙏
صلوات برا امضات فرستادم دعا کن این موهام خودشون پا در بیارن فرار کنن یا کلا بریزن 😂
مرسی عزیزم 😚😚اون موقع تو هم باید برا من دعا کنی چون من خودم خیلی درگیر این مو ها هستم😓😓😂😂
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خواص نوره در طب سنتی عبارتند از : ضد سرطان 100 درصد طبیعی درمان کم خونی بزرگ شدن غده آدرنالین ل ...
وای با بوش چیکار کنیم من بخاطر بوش از بدون بو هاش استفاده میکنم در آینده هم بعد عروسی میرم طبقه بالای خونه مادرشوهرم با بوش چیکار باید بکنم اون موقع😓😓
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من خودم کم مو هستم ولی دختر دایم بدنش عین جنگل بود بیچاره انقد مو داشت .یه مدت از پودر تیز بر استفاده میکنه خیلی خوب شده به مرور رشد موها رو هم کم میکنه