2777
2789
عنوان

موهای زائد بدن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 7177 بازدید | 209 پست
خیلی بوی بدی میده اخه

اونایی که بو میده ازون قدیمیاست

پودر دپی و هرمودر خیلی خوبه 

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
صلوات برا امضات فرستادم دعا کن این موهام خودشون پا در بیارن فرار کنن یا کلا بریزن 😂

مرسی عزیزم 😚😚اون موقع تو هم باید برا من دعا کنی چون من خودم خیلی درگیر این مو ها هستم😓😓😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من هر وقت نگاه میکنم از خودم بدم میاد 😢همش با خودم میگم الان همسرم میگه زن من چرا اینجوری هست ...

خخخخخ من هی دستمو میندازم پایین شوهرم نبینه 😂 حالا دست و پام که بماند مثل چی مو دارم 

ز غوغای جهان فارغ :) 
لیزر برا کم موها خوبه.براماها پرموها که باید یکسره لیزر کنیم باید پولامونو حسابی جمع کنیم.من اپلیدی ...

پودر تیزبر استفاده کن خیلی خوبه ریشه رو سست میکنه و خیلی خاصیت داره ضدسرطان هم هست

خواص نوره در طب سنتی عبارتند از : ضد سرطان 100 درصد طبیعی درمان کم خونی بزرگ شدن غده آدرنالین ل ...

چقدر خوب 😍😍😍😍 کسی میدونه لکه های برص همون لکه سفیدا رو پوستن؟ 

ز غوغای جهان فارغ :) 
دقیقا من هر وقت نگاه میکنم از خودم بدم میاد 😢همش با خودم میگم الان همسرم میگه زن من چرا اینجوری هست ...

آره واقعا من که موهای بدنمو میزنم شبیه مرغ میشه پوست بدنم   خودم از خودم بدم میاد  

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   
خواص نوره در طب سنتی عبارتند از : ضد سرطان 100 درصد طبیعی درمان کم خونی بزرگ شدن غده آدرنالین ل ...

وای با بوش چیکار کنیم من بخاطر بوش از بدون بو هاش استفاده میکنم در آینده هم بعد عروسی میرم طبقه بالای خونه مادرشوهرم با بوش چیکار باید بکنم اون موقع😓😓

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍