2777
2789
عنوان

موهای زائد بدن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 7178 بازدید | 209 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژلت میزدم زیر بغلم سیاه شد الان پودر موبر  اوپلاسیون هم درد داره هم گناه هست لیز هم پول نیست ...

پماد زینک اکساید بخر هم نمیزاره زیر بغل بوبگیره هم سفید میکنه

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
پس چرا مال من با این که سنتی هست بوی زیادی نداره؟  موقع خمیر کردنش یه کم گلاب بریز هم برای پوس ...

والله یه بار استفاده کردم بوش دو ساعت از خونه نرفت 😓

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

نوره واجبی 5ساله میزنم بودار

اصلا فلسفه نوره گذاشتن فقط رفع موی زائد نیست..
..خارج کردن مواد زائد بدن از نقاط مختلف بدن هست.

چرا وقتی خانم ها اصلاح میکنند صورتشون جوش میزنه،چون سودا و مواد اضافه از طریق منافذ باز شده خارج میشه.

نوره یعنی شیمی درمانی طبیعی.

وقتی نوره زیر بغل گذاشته میشه نور چشم زیاد میشه....کتفها قوی میشه و زن دچار سرطان سینه نمیشه، چون مواد سودا از اون ناحیه تخلیه میشن.

سرطان مقدمه اش تجمع مواد سوداوی دریک نقطه است....وقتی سودا تخلیه بشه سرطان هم بوجود نمیادش.

وقتی زیر شکم نوره گذاشته میشه علاوه بر رفع موی زائد...بیماریهای کلیه...مثانه....و....رفع میشوند و در صورت خروج ازحمام فوری مقداری روغن بنفشه بر مواضع مورد نظر مالیده شود که سبب جوش نشوند .

کسانی که تندخو و بداخلاق هستن....کف پاهاشون نوره بمالند در حمام 5 دقیقه بعد بشویند....پا محل تجمع سوداست....چون هم اندام انتهایی است...وهم جاذبه زمین مدام خون و مواد زائد بویژه بخش سنگین اون یعنی سودا رو به سمت خودش میکشه.

روایت میگه وقتی میخوای نوره بزنی اول کمی از اون رو به بینی بمالید....تنفس فوری مواد ضد سرطان نوره رو وارد خون میکنه....مثل آرسنیک.

نوره همان واجبی است..

من هنوز تو کف این که این زنای خارجی چرا انقدر پوست بدنشون براق و صافه انگار اصلا از اول خلقت مو نداش ...

روغن تخم مورچه استفاده میکنن.توایران تولید میشه خارج استفاده میشه

خدااااااااااااااااااابغلم کن.خیلی خستم
پماد زینک اکساید بخر هم نمیزاره زیر بغل بوبگیره هم سفید میکنه

اخه میگن خیلی ضرر داره سرطان زا هست واسه زیر بغل؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والله یه بار استفاده کردم بوش دو ساعت از خونه نرفت 😓

سریع اسپری بزن تو خونه یا اسپند دود کن

من که واقعا راضی ام از استفاده نوره 

تازه برا همسرم هم تجویز کردم😂😂

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋