2777
2789
عنوان

دوستان گلی که علاقه مند به یادگیری علوم دینی هستند....

| مشاهده متن کامل بحث + 6641 بازدید | 192 پست
به نظرم بعضی از خانونمهای طلبه تو همین سایت باید فعالیت کنن.

تبلیغ از وظایف طلاب هست و هرجایی باید تبلیغ کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اون تاپیک ترکید میشه بگی اون اقاهه ک تعبییرخواب بلده باید چطور پیداش کنم؟؟؟؟

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂
گلم اون تاپیک ترکید میشه بگی اون اقاهه ک تعبییرخواب بلده باید چطور پیداش کنم؟؟؟؟

تلفنی تماس بگیرید.البته سخت میگیره.

۰۳۱۳۲۳۶۸۹۰۹

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام من استخاره میخوام کسی هم نیست بگم برام بگیره چیکار کنم  خودمم نمیدونم چجور بگیرم☹😔😭

سلام.میتونید با دفتر مرجعتون تماس بگیرید.

چقدر سخت

بله،همینطوره.