2777
2789
عنوان

دوستان گلی که علاقه مند به یادگیری علوم دینی هستند....

| مشاهده متن کامل بحث + 6640 بازدید | 192 پست

میخام ازسال بعد برم زمان اعلام ثبت نام مجدد حوزه هرسال چ موقع هس واینکه من دوقلوهام سال دیگ 3سالشون میشه بخام هرروز برم مهدکودک اگ حوزه داشته باشه قبول میکنه وسوم من مدل نهایی دیپلمم سال سوم 10وخورده آیه چون درس نمیخوندم ولی براپیشم معدلم 14وخورده آیه میتونم برم دوس دارم یا روانشناسی بخونم یا رشته مربوط ب قضات دادگاه اینا

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  
میخام ازسال بعد برم زمان اعلام ثبت نام مجدد حوزه هرسال چ موقع هس واینکه من دوقلوهام سال دیگ 3سالشون ...

معمولا زمان ثبتنام از بهمن یا اسفنده.فراخوان میدند

بیشتر حوزه ها مهد دارند، باید از حوزه ای که میخواهید ثبتنام کنید سراغ بگیرید

از شرط معدل هم اطلاعی ندارم.شرمنده

سطح دو هم عمومیه، رشته تخصصی نداره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا زمان ثبتنام از بهمن یا اسفنده.فراخوان میدند بیشتر حوزه ها مهد دارند، باید از حوزه ای که میخو ...

سلام،،،فرق حوزه جامعه الزهرای قم با بقیه ی حوزه علمیه های شهرهای دیگه چیه؟

از زمان و شرایط ثبت نام جامعه الزهرا خبر دارین؟

پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون🙏

سلام، یه سوالی میخوام بپرسم از شما اگر لطف کنید جواب بدید خیلی ممنون میشم 

مادرم خانم ثروتمندی هستن یعنی چندتا خونه و چندتا ویلا دارن و بشدت پسر دوست که خرج مسافرت پسرش و هتلش و خیلی چیزایه دیگه رو کامل میده اما برای دخترش کامل مثل غریبه رفتار میکنه یعنی معتقد هست دخترش که ازدواج میکنه دیگه هیچ ربطی به خانوادش نداره مشکلاتش بخوام مثال بزنم اینطوریه که ما چندسال پیش ضامن شخصی شده بودیم و اون شخص قسطاش رو پرداخت نکرد و چک هایه همسرم گرو بانک بود کل حقوقمون بعلاوه کار دوم همسرم میرفت بابت این وام وطوری شده بودیم که نون شب نداشتیم برا خوردن، یعنی تو روز اگر ظهر چیزی میخوردیم دیگه شام نداشتیم برا خوردن اما مادرم با اینکه میدونست هیچ کمکی نمیکرد و مثلا تو همون موقع دوستش میخواست برا دخترش عروسی بگیره میومد دلسوزی اونو پیش من میگفت که بیچاره میخواد عروسی بگیره و ۷۰۰نفر رو دعوت کنه و نداره برا اون مهمونی من فلان مقدار بهش دادم، تا اینجایه کار اگرم از اینکه برا دخترش کاری نمیکنه و برا غریبه میکنه اگر ناراحت میشدم خدا شاهده هیچی جلو روش نگفتم و گفتم مال خودش هست و اختیارش رو داره و خیلی کارایه دیگه که انجام داد حالا چند وقت پیش یه پولی پس انداز کرده بودم و یه آپارتمان کوچک که یکی از آشناها چون احتیاج داشت به پولش با قیمت مناسبی گذاشته بود برا فروش و پول ما با وام میرسید بهش، بعد مادرم گفت اینو نخر من میخوام یه زمینی بفروشم اینو بخرم که من گوش نکردم و خودم آپارتمان رو گرفتم تازه اصلا مشخص نبود زمین مادرم فروش بره که بتونه بیاد این آپارتمان رو بخره، حالا از بعد اینکار خیلییییی از من ناراحت شده که چرا رو حرفش حرف زدم و آپارتمان رو خودم خریدم و مدام منت میزاره که من میخواستم برات فلان کار رو بکنم میخواستم فلان چیز رو بهت بدم من خیلی به فکر تو هستم اما تو اصلا به فکر من نیستی، درصورتیکه همش هم که صحبت میکنه و میخواد منت بزاره میگه فلان کار رو میخواستم بکنم چون خودش میدونه تو وحشتناکترین شرایط هیچ کاری نکرد، یه چیز دیگه هم این وسط بگم که تو همون زمانی که وضعمون خیلی بد بود با کلی اصرار خودش که شما چیزی برا خوردن ندارید و بیایید خونه من بمونید (دوتا شهر مختلف زندگی میکنیم) همسرم هم محل کارشون مرخصی بهش داده بودن به اصرار خود مادرم رفتیم خونشون بعد از ۵روز از خونه بیرونمون کرد گفت مگه وظیفه منه که خرج شما رو بدم وظیفه شوهرت و خانوادش هست درصورتیکه با اصرار شدید خودش رفته بودیم اونجا بعدم موقع برگشتن کل پولی که داشتیم رو دادیم کرایه اتوبوس و تا آخر ماه دیگه هیچ پولی نداشتیم 

حالا سوالم اینه اگر ایندفعه که شروع بکنه به منت گذاشتن که چقدر من خیر شما رو میخوام و چکارا که میخواستم برات انجام بدم خیلی محترمانه بگم ماتا الانش رو پای خودمون بودیم و هیچکس یک ریال بهمون کمکی نکرده اینم میشع بی احترامی به مادر؟؟؟؟ 

خواهش میکنم متنم رو بخونید و بهم جواب بدید، خیلی ممنونم 

سلام وقتتون بخیر ..میشه به منم بگین کدوم حوزه علمیه تو مشهد بهتره ممنون عزیزم

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
من اصفهانم.اطلاعی از حوزه تهران ندارم.با مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تهران تماس بگیرید.

سلام  من عاشق مباحث فلسفه و عرفان هستم!!  چه کتاب هایی بگیرم بخونم و نوشته بودین زیر نظر استاد باید باشم!!  استاد از کجا پیدا کنم؟  ان شاء الله بعد کرونا شما رو کجا می تونم ببینم؟  من معمولا مجلسی می رم هم زیارت و هم کتابخونه عالیش!!  شما کدوم حوزه هستید؟ 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
معمولا زمان ثبتنام از بهمن یا اسفنده.فراخوان میدند بیشتر حوزه ها مهد دارند، باید از حوزه ای که میخو ...

اگه نخواهیم تو حوزه ثبت نام کنیم باز می تونیم سر کلاس فلسفه و عرفانش بیایم و تو مباحث شرکت کنیم؟ 

کلاس هایی جدا ندارند برای کسانی که نخوان مدرک بگیرند و فقط عاشق یادگیری این مباحث باشند؟

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

حوزه های اصفهان کجاها هستند؟ ممنون می شم جواب بدین!