2777
2789
عنوان

فکرم داغووونه ی لحظه بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 53 پست

منم به مشگل شما دچارم کم کم میلش کم شده رسیده به هفته ای یه بار همش با این فکر که به خاطر اینکه خودم اذیت نشم کمش کرده خودمو قانع میکنم شما هم زیاد فکرو خیال نکن این نیز میگذره

البته رابطه جنسی بستگی به وقتشم داره...شاید کارشون زیاده شبها زود خوابش می بره ...ویا صبح ها که تمایل پیدا می کنه شما تمایل نداری....شاید زمانی که تمایل داشته قبلا شما تو زمانهایی بد رفتاری کردی به اون حساب نمیاد سراغت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ مخم آکبند شده نمیدونم چکارکنم شوهرمم طوری نیس ک بگیم بخاطر بارداریم یاچیزیم بشه نیاد سمتم اصلا ...

بچه دوس داره؟

ب راحتي بچه دار شدين يا طول كشيد؟

شايد واقعا بخاطربچه نگرانه

خب ازش سوال کن بهش بگو 

بش گفتم باخنده و شوخی گف خب قبلن اوایل ازدواج بود دیگ الان سیر شدم

بعد یبار گف خستمه

الانم میگه میترسم چیزیت بشه ولی این مورد آخری و میدونم نگرانش نیس چون خوب میشناسمش

منم از وقتی ک جواب آزمایشم مثبت شده تا الان ک ۶ ماهمه شوهرم اصلا دور و برم نمیاد حتی رختخوابشم جدا کرده و هیچ رابطه ی جنسی هم نداشتیم میگه میترسم اتفاقی بیفته،آخه ما ۸ سال دوا دکتر کردیم تا بچه دار شدیم خیلی مراقبم

خوب بارداری نمیخواد اذیت بشی

اخه میدونم اینطور نیس  و حالم واسش مهم نیس

از ویار بارداریم انرژی نداشتم پاشم ب خودم آب بدم اونم واسش مهم نبود 

تازه ک بلند میشم کاری کنم میگه فلان چیزو واسم بیار یا لباسمو بشور

منم از وقتی ک جواب آزمایشم مثبت شده تا الان ک ۶ ماهمه شوهرم اصلا دور و برم نمیاد حتی رختخوابشم جدا ک ...

شوهرمم بچه دوس داشت خیلی

ولی خب زود باردار شدم ومشکلی ندارم

اما همش فکرم وخیال میکنم همش منتظرم ک بیدار شه دلمو خنک کنم و بش بگم فکر نکن ک خیانتتو فراموش کردم