2777
2789
عنوان

فکرم داغووونه ی لحظه بیاااین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریا تو حساس شدی گلم اون دوست نداره خانومش اذیت بشه همین 

نمیدونم بخدا

کاشکی اینطور باشه اما میدونم شوهرم اینطور نیس😔

دوس دارم دلمو خنک کنم و بشورمش

از طرفی چسبیده ب کارش ک ی کار گند و کم درامدیه و نمیره کار خوب پیدا کنه

حس میکنم از وقتایی ک توکاره دنبال هرز بازیاشم میره

بخدا خیلی منفی گرا شدم😢

شوهرمم بچه دوس داشت خیلی ولی خب زود باردار شدم ومشکلی ندارم اما همش فکرم وخیال میکنم همش منتظرم ک ...

چرا هی با خودت کلنجار میری،بیخیال بابا حوصله داری شوهر منم یکسره یا تو تلوزیونه یا تو گوشی 

وای پریا خیانت ایشون یک چی بود تموم شد دوباره بگی چی بشه ها

اخه خواهر خیانتش جنسی هم بود خیلی سخت گذشت تاتونستم یکم دوباره بش اعتماد کنم اما الان دوباره دارم شک میکنم

چرا هی با خودت کلنجار میری،بیخیال بابا حوصله داری شوهر منم یکسره یا تو تلوزیونه یا تو گوشی 

خب توخیانتی ازشوهرت ندیدی بی وفایی ندیدی خیالت راحته

و میدونی ک بخاطر بارداریته ک رعایت میکنه

خب توخیانتی ازشوهرت ندیدی بی وفایی ندیدی خیالت راحته و میدونی ک بخاطر بارداریته ک رعایت میکنه

از کجا معلوم؟من پیگیری نمیکنم شاید پیگیری کنم گندش در بیاد،ترجیح میدم بزنم بیخیالی فکر خودت و نی نیت باش