2777
2789

ضامن هم خواستن؟دقیق اونموقع که  پول وگذاشتین‌ویه سال شد وامتون ودادن یاچقدر طول کشید بدن؟

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

من پول نذاشتم.اوراق خریدم.اما ضامن میخاست یک نفر حتما هم فیش حقوقی باید داشته باشه

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پول نذاشتم.اوراق خریدم.اما ضامن میخاست یک نفر حتما هم فیش حقوقی باید داشته باشه

اوراق وچطور میخرن؟

💕روزی تو خواهی آمد ازکوچه های باران         تاازدلم بشویی غم های روزگاران💖مهدی جان باورکنید بی شماهیچ چیز سرجای خودش نیست دیگرشادی ها شادمان نمیکند همه جاوهرلحظه انگار چیزی گم کرده ایم ....

سلام عزیزم من پارسال پول گذاشتم بانک مسکن وام گرفتم خونه خریدم ضامن نخواست نمیدونن شایدجون کارمندبودم وفیش حقوقی بردم کفایت میکرد 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ما آخر مرداد یه سالمون تموم میشه میگن حداقل یه ماه طول میکشه وامو بدن

ماهم اویل مهرگذاشتیم،کدوم شهرین؟ضامن هم خواستن

اوراق وچطور میخرن؟

از بانک بپرسید خودش اوراق میخره واستون پولشو میریزید به حساب 

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
سلام عزیزم من پارسال پول گذاشتم بانک مسکن وام گرفتم خونه خریدم ضامن نخواست نمیدونن شایدجون کارمندبود ...

چقدرگذاشتید؟ چقدر وام دادن بهتون؟ قسطاش چقدره؟بنظرتون ارزش داره این وام مسکن گرفتن؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم😅چون میخوام وام بگیرم لازمه که ازچندنفر که این راهو رفتم بپرسم😉

سلام عزیزم من پارسال پول گذاشتم بانک مسکن وام گرفتم خونه خریدم ضامن نخواست نمیدونن شایدجون کارمندبود ...

ببخشید کارمندرسمی بودین

چقدرگذاشتید؟ چقدر وام دادن بهتون؟ قسطاش چقدره؟بنظرتون ارزش داره این وام مسکن گرفتن؟ببخشید خیلی سوال ...

تا۶۰تومن میتونی بزاری ۱۲۰میدن بعدیک سال مال ما۱۰۰تومن میدن ماهی یک وصد

یعنی ۶۰ میلیون گذاشتین؟؟؟؟بعد این ۶۰ تومن بلوکه میمونه وقتی اقساط تموم بشه برمیگردونن؟

نه میدن ۶۰تومن خودتونم خونه باید سنددار باشه سندوبلوکه میکنن

ببخشید کارمندرسمی بودین

بله عزیزم

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن