2777
2789
من میترسم من واقعا یه مشکلی داشته باشم 

نه طبیعی عزیزم  باید یه همکاری بین خودتون باشه که هر دو طرف لذت ببرند من هیچوقت همزمان این اتفاق نیفتاده و همیشه بدون استثنا بعد همسرم من به لذت میرسم .ولی این مشکل حل کن چون ادم عصبی میشه

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه طبیعی عزیزم  باید یه همکاری بین خودتون باشه که هر دو طرف لذت ببرند من هیچوقت همزمان این اتفا ...

اصلا عشق بازی داریم همه چیز اوکیه من دوس دارم رابطمو اماااا ب اوجش نمیرسم اره واقعا عصبی میشم 

اصلا عشق بازی داریم همه چیز اوکیه من دوس دارم رابطمو اماااا ب اوجش نمیرسم اره واقعا عصبی میشم 

خب همینو میگم دیگه هر چقدم لذت ببری به اوج نرسی سرخورده میشی .من خیلی روم نمیشه اینجا بگم بیا پی وی برات توضیح بدم

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

من دوران نامزدیمون دوسال طول کشیدو از اول رابطه داشتیم الانم پشیمون نیستم چون بعد عروسیمون خیلی زود حامله شدم اگه اون زمان نبود ۰ه لذتی از رابطه میبردم بعد حاملگی که اصلا رابطه درست و حسابی نداشتم اوایل رابطه ادم استرس داره سوزش داره ولی دوران نامزدی لذت بردم بعد عروسیم یه چن ماهی خوب بود 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓

سلام عزیزم

شما به غیر از دخول هم ارضا نمیشین؟

بیشتر خانوم‌ها به ندرت با دخول ارضا میشن... بیشتر با تحریک مناطق خاص شون به ارگاسم میرسن همسرتان با شما همکاری داره سر به آرگاسم  رساندن شما. یا فقط دخول انجام میده؟

نه  یه مشکل بزرگتر دارم که در برابرش سرد بودن همسرم هیچی نیست داریم اون رو‌حل میکنیم به سرد ...

انشاءالله مشکلتون حل بشه🌹

برای منم دعا کن منم مشکل بزرگی دارم ممنون

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
سلام عزیزم شما به غیر از دخول هم ارضا نمیشین؟ بیشتر خانوم‌ها به ندرت با دخول ارضا میشن... بیشتر با ...

سلام عزیزم 

همه چیز هست اما من ارضا نمیشم واقعا دلیلشو هنوز پیدا نکردیم 😔