2777
2789
وا ! خب بره هتل زن بشه بعد عقد دختر دیگه دختر بابا نیست زن مردمه که کل حق و حقوقشم با همون پسره

خب هر کس یه جور فکر میکنه منم نظر شخیصمو گفتم

زندگی با افراد دمدمی مزاج آدمو دچار تناقض میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه کامل تو نامزدی دیگ کیف رابطه عروسی رو نداره مرد و زن دیگ اون روز تو اشتیاق نیستن چون قبلا تست& ...

اي بابا توروخدا جمع كنيد اين طرز تفكرات پيش پافتاده رو . البته ببخشيدا مي دونم شما هم نظر خودتون رو ميگيد ولي يكم منطقي فكر كنيم و حكم صادر نكنيم. هيچ منطقي پشت اين حرف نيست واقعا!

نه عزیزم اصلا به این چیزا نیست 

بنظر من ک هست اون اشتیاق رابطه اول ی چیزه من ک از اون خوشم اومد دیگ نمیدونم واسه دیگران شوهر من تا عروسی تموم بشه بریم خونه خودمون داشت دق میکرد کسی ک تجربه منو داشته باشه میدونه چی میگم همیشه میگه اون رابطه شب عروسی ی چیز دیگ بوده ک تکرار نشده واسم 

رابطه کامل تو نامزدی دیگ کیف رابطه عروسی رو نداره مرد و زن دیگ اون روز تو اشتیاق نیستن چون قبلا تست& ...

وا این چه حرفیه کیفش از دست دادین یعنی چی؟رابطه کیفیت ش مهمه

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
والا بعدم به تجربه من،مردی که تو عقد نخواد یعنی سرده  و این خیلی بدتره مثل شوهر من که ارزوی ...

دقیقا حرف منم همینه

البته یه روانشناسی ام گفت چطور یکی دوسال عقد میمونن و مرد تحمل میکنه؟ میگفت اون مرد طبعش سرده

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸

اولو اخر میخواد همون کارو بکنه دیگ حالا زود تر لذت میبره 

ولی هرچه زودتر بعد عقد بره سرخونه زندگی خودشون خیلی بهتره

اگه قراره انقد زود ذوقش از بین بره و عادی بشه پس بعد عروسی ام عادی میشه براش

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
وا این چه حرفیه کیفش از دست دادین یعنی چی؟رابطه کیفیت ش مهمه

نمیدونم هر کی ی نظری داره ولی بهتره نظر اقایونو بپرسید ک کدوم رابطه بیشتر ب نظرش حالا خوب بوده من نظر شوهرمو گفتم حالا شما ممکنه شوهر شما ی چیز دیگ بگه