2777
2789
بنظر من ک هست اون اشتیاق رابطه اول ی چیزه من ک از اون خوشم اومد دیگ نمیدونم واسه دیگران شوهر من تا ع ...

خب هیچکککککس اون بار اولو فراموش نمیکنه ک گلم 

واسه همه اشتیاق داشته 

مخصوصا اگر عقد باشن یواشکی باشه 🤣🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هر کی ی نظری داره ولی بهتره نظر اقایونو بپرسید ک کدوم رابطه بیشتر ب نظرش حالا خوب بوده من نظ ...

البته یه حس دو طرفه است دیگه ولین رابطه واسه زن جز درد چیزی نیست باید به دو طرف خوش بگذره

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
خب هیچکککککس اون بار اولو فراموش نمیکنه ک گلم  واسه همه اشتیاق داشته  مخصوصا اگر عقد باش ...

من ک کلا رابطه یواشکی دوس ندارم دوس دارم بی خیال بدون استرس کارمون و بکنیم بعدم غصه حاملگی یهویی شو نخورم تپ عقد وای چ حس وخشتتاکیه 

والا تو نامزدی که حلقه انداختیم دستمون پنج ماه بعدش رابطه کامل داشتیم باید مراقب باشیم تو نامزدی حامله نسیم دیگه وگرنه همسرت همسر خوبی باشه آدم جونشم فداش میکنه

من ک کلا رابطه یواشکی دوس ندارم دوس دارم بی خیال بدون استرس کارمون و بکنیم بعدم غصه حاملگی یهویی شو ...

این بلا سر من اومده اینو ک استرس حاملگی داشته باشم😂😂😂منم خودم دوس نداشتم اصلا 

اما خب ادم بعضی وقتا تو یه شرایطی قرار میگیره ک یهو نمیفهمی چی میشه من زمانشو دوس نداشتم اما دقیقا تو بهترین جای ممکن برام اتفاق افتاد و بدون استرس🙈🙈🙈

نمیدونم هر کی ی نظری داره ولی بهتره نظر اقایونو بپرسید ک کدوم رابطه بیشتر ب نظرش حالا خوب بوده من نظ ...

یاد اون جکه افتادم که یارو وصیت کرده بوده من از شب اول قبر میترسم منو شب دوم خاک کنید😂😂

اخه فرقش چیه

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸