2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خودتون اجازع میدید دیگ تا نخاید ک نمیکنن!!

نه دورت بگردم من واقعا نمیخواستم همسرمم میدونست اما نمیشه مقاومت کرد شوهرته و اینک من خیللللی دوسش دارم کاره دیگ یهو میشه 😑😑😑😑لعنتی انقد ناز ادمو میکشه دیگ من آب میشم

(ما ها اول عقد میکنیم و دختر دو سه سالی میمونه خونه باباش پسر هم خونه باباش بعد هم یه بار در هفته مادرشوهر دعوت میکنه عروسشو شام بره یا ناهار یا هم با خود اقا پسر برن بیرون .)

من والا روز عقدم از شوهرم متنفر بودم هیچ حسی نداشتم بهش و بدم میومد ازش . دقیقا بعد ۵-۶ماه از عقدمون گزشت که فهمیدم نباشه میمیرم .:)

بچه ها من شوهرمو اونقدر اذیت کردم ک حد نداره . یادمه یه روز هقد همینکه من ببله رو دادم شوهرم بگشت به جاریم که پشست سرم وایساده بود گفت زنداداش یعنی الان ماهم عین شما زن و شوهریم . دیگه ایدا زن من شده ؟جاریمم خندید و اروم در گوشمون گفت اره اره فقط یواش الان همه میشنون میفهمن چقد زن زلیلی ها . بعدم خندید .

اون لحظه اینقد از جاریم بدم اومد ک چرا ما رو زن و شوهر دونست . 

ولی بعد ۶ماه شبا ک کارم قشنگ گریه بود .

مامانم بعد اینک من عاشق شوهرم شدم گفت اگ نمیخواییش طلاق بگیریم بچه ها یه هفته گریه کردم ک نکنه جدامون کنن . خیلی سخت بود خیلی .نه به اون نخواستنام نه به این جوری شدنام .

راستی شوهرم تو اون ۶ماه اول بوسس میخواس ازم میگفتم نه تا وختی بریم تو خونه خودمون ولی بعد ۶ماه گفتم هرچی تو بگی ولی نه اون ن من هیچوقت رابطه کامل نخواستیم تا شب عروسی . ادم دیگ یهو نشد .بزار برا شب عروسی هم قشنگه هم مرسومه دیگ

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
طفلیییی بنده خدا😂😂خودت خواستی بعد سر اون بنده خدا غرم میزنی

دست خودم نبود تقریبا یه هفته به جونش غر میزدم که تو دیگه منو دوست نداری  

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
شوهرای شمام اونطوز مواقع مظلوم نمایی میکنن 😂تو اون مدت چجور راضی نگهش میداشتی؟🙈

شوهر ندارم 

ولی میدونم که همه مردا مظلوم نمایی میکنن😃

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
 تو خونه بابام حس خوبی داشتم عروسی می‌دونم خیلی سخته آخه ما رسم پارچه سفید هم داریم استرس اون ب ...

وای دیگ این رسما چیه اخه  تیغ بزنید ب ران پاتون بمالید ب دستمال بدید بره😂😂😂

چلا

من روز عقدم پریود بودم همین ک پاک شدم ....

ده برو ک بریم😂😂😂😂😂😂

خداروشکر هیچ سردی هم نداشته برامون

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
(ما ها اول عقد میکنیم و دختر دو سه سالی میمونه خونه باباش پسر هم خونه باباش بعد هم یه بار در هفته ما ...

منم خیلی اذیتش کردم  اینقدر بدم میاد از خودم چرا اذیتش کردم من نامزدم دست میزد بهم میگفتم ن میترسم بزاشب عروسی الان میگه زهرا اون زهرای شش ماه پیش کو چرا نمیبینمش