کسی خبر داره اگر بخوام خونه یا سرویسا رو کفپوش اپاکسی کنم چطور میتونم و از کجا میتونم کسیو گیر بیارم که چنین کاری برامون انجام بده؟ یا خودم موادش رو از کجا تهیه کنم و خودم انجام بدم؟
اینم برای کسایی که نمیدونن اپاکسی چیه و مشتاقن بدونن:
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اولا که اپاکسی نه اپوکسی .ثانیا اون یک نوع رنگه که کار شما نیست و چند تا مرحله داره .اولا با کف ساب زمین رو یکنواخت وصیقلی میکنن بعد ماده پرایمر میزنن بعد تو دو مرحله رنگ اپوکسی رو میزنن
سلام دوستان من یه سایت میشناسم به اسم سایت گونی الوند که داخل سایتشون انواع محصولات از جمله گونی لمینت ضد آب، گونی برنج، انواع شید ها برای گلخانه و کلی محصولات دیگه که کیفیت محصولاتشون عالیه حتما به سایتشون سر بزنید
سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال و استعلام قیمت پارکت هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید. سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.