2777
2789
عنوان

کفپوش اپاکسی

2885 بازدید | 16 پست

کسی خبر داره اگر بخوام خونه یا سرویسا رو کفپوش اپاکسی کنم چطور می‌تونم و از کجا می‌تونم کسیو گیر بیارم که چنین کاری برامون انجام بده؟ یا خودم موادش رو از کجا تهیه کنم و خودم انجام بدم؟

اینم برای کسایی که نمی‌دونن اپاکسی چیه و مشتاقن بدونن:

عزیزم کفپوش اپوکسی

تقریبا از متری ۲۷۰شروع میشه به بالا

خودت نمیتونی بیرون بیاری

ولی خیلی خونه قشنگ میشه

دستشویی و حمام هم همین طور

عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که اپاکسی نه اپوکسی .ثانیا اون یک نوع رنگه که کار شما نیست و چند تا مرحله داره .اولا با کف ساب زمین رو یکنواخت وصیقلی میکنن بعد ماده پرایمر میزنن بعد تو دو مرحله رنگ اپوکسی رو میزنن

اولا که اپاکسی نه اپوکسی .ثانیا اون یک نوع رنگه که کار شما نیست و چند تا مرحله داره .اولا با کف ساب ...

والا من تلفظ انگلیسیش رو گفتم چون حتی نمی‌دونستم داخل ایران هست یا خیر.

ولی تو فیلمای DIY دیدم که چطور خودشون کار رو انجام می‌دن و درسته که مراحل مختلف داره ولی انجامش شدنیه.

کرج من تلفظ انگلیسیش رو گفتم. چون اصن نمی‌دونستم هست یا نه.

خب عزیزم من یکی از اشناهای نزدیکمون توی همین کار هستن اگه خواستین شمارشون رو بهتون بدم زنگ بزنید بپرسید همه چیزشو

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش
خب عزیزم من یکی از اشناهای نزدیکمون توی همین کار هستن اگه خواستین شمارشون رو بهتون بدم زنگ بزنید بپر ...

ایول خیلیم عالی

چون اینجا عمومیه و درست نیست اطلاعات خصوصی کسی فاش بشه براتون درخواست دوستی می‌فرستم که بتونین شماره رو بفرستین.

ممنونم ازتون

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به اسم سایت گونی الوند که داخل سایتشون انواع محصولات از جمله گونی لمینت ضد آب، گونی برنج، انواع شید ها برای گلخانه و کلی محصولات دیگه که کیفیت محصولاتشون عالیه حتما به سایتشون سر بزنید

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال  و استعلام قیمت پارکت هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنیدسایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.

خب عزیزم من یکی از اشناهای نزدیکمون توی همین کار هستن اگه خواستین شمارشون رو بهتون بدم زنگ بزنید بپر ...

سلام میشه شماره اشناتون ب من هم بدین برای رنگ کاری می‌خوام 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄