2777
2789
عنوان

خواستگار

596 بازدید | 24 پست

میشه راهنماییم کنید من بیشتر خواستگارهایی که برام میاد با وجود اینکه میپسندن و همه چی اوکی هست دیگه برنمیگردن بعضیاشون قد رو بهانه میکنن اما بشتریا بی دلیله رفتنشونو از این ناراحتم که دقیا اونا که خیلی تفاهم داریم و اوکی هستیم خبری ازشون نمیشه -راهی برای برگردوندن خواستگار هت؟بعدشم من ریزه میزه و خوشگلم سوالاتمم راحت میپرسم از لحاظ استقلال فکری؟اینکه اهل مشورت مسافرت و رفت و امد هستید؟عصبانی بشید چه واکنشی نشون میدین و نظر دیگران چه قدر براتون مهمه و از ایتن قبیل-دلیل رفتنشون چیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسم همینه...خوبا میرن دیگه نمیان...درب وداغونا پیله میکنن

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید

شاید قد کوتاهتون دلیلشه به هر حال یکم مهمه البته قصد ناراحت کردنتو ندارم ولی پیشنهاد من اشنا شدن تو اجتماعه باید عاشق خودت بکنیش تا به ازدواج ختم شه 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
عزیزم تمیزی خونه و نحوه پذیرایی و رفتار خودتون و خانواده هم مهمه

کلامتون متین ، ولی همیشه اینجوری صدق نمیکنه عزیزم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
شاید قد کوتاهتون دلیلشه به هر حال یکم مهمه البته قصد ناراحت کردنتو ندارم ولی پیشنهاد من اشنا شدن تو ...

مورد دیدم قدش صد وپنجاه...شوهر صد ونود....شانس باید باشه... من قد بلند...چه فایده

من این بارمحکم تر از قبل بلندشم..بیشتر تلاش میکنم..واین بار به هدفم میرسم  ...کاربری دوستمه...بیست تیر شده مال من...واسش دعا کنید
مورد دیدم قدش صد وپنجاه...شوهر صد ونود....شانس باید باشه... من قد بلند...چه فایده

منم قد بلندم ولی خاستگار خوب ندارم قبول دارم شانس و اقبال خیلی مهمه . پیشووونی منو کجا میشونی .

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم