2777
2789
عنوان

از مهمون داری خسته شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4906 بازدید | 72 پست

واااای نگو...منم خانواده ی شوهرم ۶ نفری با عروسا میان یه هفته میمونن توو آپارتمان ۴۰ متری ک خودم وقتی تنهام راه میرم همش میخورم ب وسیله ها کبود میشم..زمستونا از بس گرم میشه ک بخاری رو خاموش میکنم در تراس و باز میزارم چ برسه ب تابستون...خیلی بی درکن ..ولی خانواده ی خودم ۲۰دیقه باهام فاصله دارن سالی یبارم نمیان خونم همش ب منو شوهرم میگن بیاید

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
عجب پرروئه میگفتی رستورانم بری غذا سفارش بدی طول میکشه تا آماده کنن و بیارن رو نده بذار بره گمشه ب ...

بعد ببین ما عید رفته بودیم شهرستان ۲۰ روز بعدش برگشتنی گفت منم میخوام بیام واقعا بهم برخورد گفتم این اصلا درک نداره بابا ما ۲۰ روزه خونه ی خودمون نبودیم دلم برای دونفره هدی خودمون لک میزد برگشت باهامون اومد ۱۰ روز موند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم اینجوریم وقتی میرم همش خونه ی بابامم خواهر شوهرم هیچوقت مارو دعوت نمیکنه همیشه شوهرم خودش ...

عزیزم ساده ای. دلت برای شوهرت نیوزه تا میتونی اینا میان بریز و بپاش. طوری که پولی تو جیبش نمونه تا بفهمه دارن چقد ضرر میزنن بهتون

باید شوهرت بهشون بگه 

اصلا چرا باید برادرشوهر مجرد بیاد اینقد بمونه خونتون؟! 

برادرشوهرای من بدون خانواده یه دقیقه نموندن خونه ما. واقعا مورد شما عجیبه ازبس رو دادی

از این به بعد حسابی خرج کن.

اون پررو هم گفت نهار داریم، میگفتی حال ندارم درست کنم از بیرون بخر بیار

بعد ببین ما عید رفته بودیم شهرستان ۲۰ روز بعدش برگشتنی گفت منم میخوام بیام واقعا بهم برخورد گفتم این ...

خواهر شوهر منم میخواست باهامون برگرده خونه ما، شوهرم پیچوندش. ببین اگه دنبال راه حلی نه دردودل

دوتا راه  داری، ۱. خرج کن  ۲. تو زناشویی شوهرتو به بهونه مهمونه و زشته، بذار تو مضیقه

خندید گفت اتفاقا احتمالش هست بیافته همون موقع بیان دیگه اعصابم خرد شد منم با خنده گفتم خوبه منم فردا ...

تو چرا خرج براي شوهرت نميتواشي كه انقدر خيالش راحت باشه خانوادش ميان پول داره هرچند اگه اون پوله پس اندازتون باشه براي قسط وقتي داره خرج مهمون داري برا اونا ميشه خرج تو بشه كه بهتره 

يا اينكه زنگ بزن خانواده ي خودتو دعوت كن بيان 

اگه ام نيومدن 

بگو من دلم خيلي تنگ شده يه چند روزم برو رو موده افسردگي و دلتنگي براي خانواده 

يه بليط برا خودت بگير برو شوهرت اگه ميتونه بياد نميتونه ام تو خودت حداقل نيستي كه حرص بخوري

دفعه ی قبلی که اومد وسیله های حمومش و اینجا گذاشته بود و یکمی از لباساش بعد زنگ زدم گفتم یادت رفته ببری گفت نه بازم میام دیگه گفتم نبرم باز بیارم الانم بلیط گرفته بره گفتم اها این وسیله هاتم بردار یادت نره باز گفت نه بزار باشه اینجا هفته ی بعد میام بازم 😐 کلی حالم بده 

استارتر ساده نباش زرنگ باش حسابي خرج بتراش براي شوهرت كه ببينه جيبش خاليه خودش جوابشون كنه، جوابشون هم نكرد اونا بيان همش نون پنير و تخم مرغ بخورن ديگه نميان، از اين ببعد هم غذاها رو خوشمزه درست نكن، كم نمك، بي ادويه، كم روغن، مرغ و فقط آب پز كن، چيزي نزن بهش،  خودت و بزن به سردرد، به شوهرت بگو رفتم دكتر گفته ميگرنه، سرت و ببند برو تو اتاق دراز بكش يه قرص و يه ليوان آبم بذار بالا سرت، بگو تهوع دارم هيچ كاري نكن. خرج بتراش براي لباس و لباس خواب و لباس زير و عطر و لوازم آرايش و كلاس هاي مختلف و ورزش. بهر حال كه پولتون نمي مونه براي بدهي ها خرج فاميل شوهر ميشه، تو خرج خودت كن كه شوهرت هم ببينه پولي ندارين ديگه انقدر بهشون بفرما نميزنه

خواهر شوهر منم میخواست باهامون برگرده خونه ما، شوهرم پیچوندش. ببین اگه دنبال راه حلی نه دردودل دوتا ...

مشکل منم همینه دلم نمیاد خرج کنم میگم گناه داره ولی اشتباه کردم 

مشکل منم همینه دلم نمیاد خرج کنم میگم گناه داره ولی اشتباه کردم 

خم شدی که سوارت شدن. خودتو جمع کن

زن که فقط بشور و بساب نیست. زن یعنی سیاست و زرنگی و رفتارهای حساب شده

دفعه ی قبلی که اومد وسیله های حمومش و اینجا گذاشته بود و یکمی از لباساش بعد زنگ زدم گفتم یادت رفته ب ...

بهش ميگفتي ديگه وقتشه زن بگيري از اين علافي در بياي

وايييييييي از دست تو دختر چه قدر حرص خوردم 

چرا انقدر ابرو داردي ميكني من بودم ١٠٠بار برادر شوهره رو تركونده بودم پسره ي علافِ بي شعور 

دفعه ی قبلی که اومد وسیله های حمومش و اینجا گذاشته بود و یکمی از لباساش بعد زنگ زدم گفتم یادت رفته ب ...

بهش بگو آخه ممكنه هفته ديگه ما نباشيم بعد ديگه طول بكشه تا بتونيم خودمون برات بياريم، ببرش بهتره، بردار بذار كنار ساكش، اگر نبرد رودروايسي رو تورو جدت بذار كنار، وسيله هاش و بريز دور، دفعه بعدي اومد سراغش و گرفت بگو اصلا يادم نيست چي شدن.

استارتر ساده نباش زرنگ باش حسابي خرج بتراش براي شوهرت كه ببينه جيبش خاليه خودش جوابشون كنه، جوابشون ...

الان متوجه شدم اشتباه کردم واقعا باید تو خرج بندازمش حسابی بخدا دیشب خودم سرم به شدت درد میکرد ساعت ۳ خوابیدم برا نماز صب بیدار شد اینقد سرو صدا کرد بیدارم کرد بعدش خواستم بخوابم دیدم‌داره میره بیرون گفتم کجا گفت میرم نون بگیرم گشنمه گفتم نون داریم گفت نه تازه رفت و اومد از قصد بیدارنشدم سفره پهن کنم خودش اماده کرد ولی یه جوری چایشو هم میزد صداش تو کله م بود دیگه به خدا از اون موقع من بیدارم به شدت سرم درد میکنه فردام امتحان دارم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم