2777
2789
عنوان

از مهمون داری خسته شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4904 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پنبه سر ببر، نذار بفهمن نقشه داري يا مثلا مي خواي پاشون و ببري از خونه ات، خودت و واسه شوهرت بزن به سادگي، ولي مثلا انگار از مهمون داري مريض شدي، نذار بهش خوش بگذره توي خونه شما، ميره بيرون تو هم برو بيرون، برو بازار به هواي خريد حتي جوراب، بذار مجبور بشه ناهارش و بيرون بخوره، بهيچ عنوان نذار شوهرت كليد بده بهش. بهش بگو اين جا حريم شخصي و امن منه، بهيچ وجه نمي خوام كسي غير از خودمون كليد داشته باشه چون اون جوري من معذبم. شام هم سر هم بندي يه چيز بدمزه درست كن يا بگو گرما زده شدم حالم بده برو دراز بكش غذا درست نكن. خودت چند سالته؟

بهش بگو آخه ممكنه هفته ديگه ما نباشيم بعد ديگه طول بكشه تا بتونيم خودمون برات بياريم، ببرش بهتره، بر ...

دفعه ی قبل که وسیله هاشو گذاشته بود ما رفتیم شهرستان بعد مادر شوهرم گفت لباساشو نیاوردین با خودتون گفتم خودش گفته بازم میام بزارین بمونه گفت نه تروخدا کاش میاوردین چرا نیاوردین اینقد گفت گفتم نه تن من میره نه همسرم بخواییم بپوشیم همسرمم گفت راست میگه مامان نگران نباش نمیپوشیم خودش گذاشته بمونه 

من چقد شاکی بودم از خانواده شوهرم، اینجا میام میگم خدایا شکرت

استارتر خیلی حرصمون دادی. از این به بعد اخم کن، بی محلی و خودتو بزن به مریضی

غذاهای گوشتی درست کن فقط اونم بدمزه

فامیل ما از دهات زن گرفت بشرط اینکه تا آخر عمر با پدرشوهر باشه. اینقد زرنگ بود ۶ ماه نشده خونشو جدا کرد. هرچی میپخت دوبرابر درست میکرد و بقیه رو میریخت دور. خرجشون چندبرابر شده بود

گفتن مارو ورشکست میکنه جدا کردن خونشو

دفعه ی قبل که وسیله هاشو گذاشته بود ما رفتیم شهرستان بعد مادر شوهرم گفت لباساشو نیاوردین با خودتون گ ...

بريزشون دور، بكن تو مشما بذار تو كيفت ببر بنداز تو سطل دوتا خيابون اون ور تر، نذار شوهرت هم بفهمه، دوبار ببينه خونه شما وسايلش گم ميشه ديگه نقشه نميكشه وسيله بذاره گرو بمونه تا برگرده پرروخان

با پنبه سر ببر، نذار بهش خوش بگذره توي خونه شما، ميره بيرون تو هم برو بيرون، برو بازار به هواي خريد ...

۲۴ سالمه ماهی یه بار میاد دیگه بعد دقیقا میافته وقتی که من پریودم شدیدا درد دارم اینبارزنگ زد که میاد به همسرم گفتم ای وای هر وقت میاد من پریوم گفت حالا اشکال نداده یکم دندون رو جیگر بزار داد و هوار کردم که یعنی چی تو مگه حال من و نمیدونی که چقد درد دارم و این حرفا گفت باشه حالا چیزی نگفتم که بعد وقتی اومد پریود شدم نه نهار گذاشتم نه شام نهارو خودش گذاشت ظرفاشم شست شامم همسرم از سرکار اومد خودش درست کرد خودشم ظرفارم شست از جام تکون نخوردم 

من مهمونام دیر به دیر میان ولی دو سه روز حتما میمونن. یکی دو وعده اول خوب میپزم اما از اون به بعد باهاشون میرم بیرون و با خودشون یا بعد از اونا بر میگردم. که نگن تو خونه مونده چرا سفره هفت رنگ نذاشته برامون. بر میگردم یه املتی چیزی میذارم براشون. اذیت نمیشم اصلا

من مهمونام دیر به دیر میان ولی دو سه روز حتما میمونن. یکی دو وعده اول خوب میپزم اما از اون به بعد با ...

دفعه های قبلو خوب میختم براش الان این سری همش غذای سرسری یه جیزی همینجوری درست میکردم 

۲۴ سالمه ماهی یه بار میاد دیگه بعد دقیقا میافته وقتی که من پریودم شدیدا درد دارم اینبارزنگ زد که میا ...

خوب كردي اين بار اومد زياد چيزي نخور بذار همچين قيافه ات سرحال نباشه، خودت و بزن به دل و كمر درد جوري كه شوهرت ببرت درمانگاه، اين يه خرج.

برو خودت تنها دكتر به شوهرت بگو بي جونم جون توي تنم نيست يه دكتر پيدا كردم ميرم اونجا. برو دكتر بهش تاكيد كن ويتامين و شربت تقويت خارجي بنويسه برات، بيا خونه بگو دكتر گفته كارت زياده اينا رو نخوري خداي نكرده تو جووني مشكل پيدا مي كني. اين دوتا خرج. بگو گفته جگر و دل زياد بخور كم خوني از چشمات معلومه، اين سه تا خرج، بگو گفته حتما پسته و بادوم بخور هر روز مثلا روزي ١٥ تا دونه روي هم، اين چهارتا خرج.

خوب كردي اين بار اومد زياد چيزي نخور بذار همچين قيافه ات سرحال نباشه، خودت و بزن به دل و كمر درد جور ...

اره از صب ذهنم درگیره اینه یه سری خرج بداش بتراشم حالش جا بیاد دیگه اینقد رو نده بهشون 

اره از صب ذهنم درگیره اینه یه سری خرج بداش بتراشم حالش جا بیاد دیگه اینقد رو نده بهشون 

انقدر قوم شوهر من اذيتم كردن و من ساده بودم مجبور شدم هزارجور فيلم بازي كنم براي شوهرم كه الان ياد گرفتم، خداروشكر من خيلي دور شدم ازشون ديگه نمي تونن به اين سادگي بيان و برن ولي خب اوايل ازدواجم واقعا مجبور بودم ياد بگيرم چطوري برخورد كنم باهاشون