2777
2789
عنوان

از مهمون داری خسته شدم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4901 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازگیا بخاطر شغل شوهرم اومدیم یه جای خوش اب و هوا روستاس.

همه میخوان بیان خونمون.البته مهمون حبیب خداست ناشکری نمیکنم خدا بهمون بده مهمونم بفرسته.نه با این شرایط سخت اقتصادی مهمون بیاد ادم نتونه درست پذیرایی کنه😓

وای واقعا غیر قابل تحمله برنامه ی یه مسافرت بریزید .... بهشون بگو اگه میخوان بمونن خودشون غذا درست کنن و خرید کنن تمیز کاری هم همینطور هتل ک نیست ! تو این گرونی چقد بی درک هستن بعضیا

از هیچ چیز به اندازه ی امید واهی نفرت ندارم

واي منم يه شهر ديگه زندگي ميكنم هر سري كه مادر شوهرم زنگ ميزنه به شوهرم تنو بدنم ميلرزه كه يه وقت نگه دارن ميان 

چون تنها نميتن با پسراشو دخترش همگي ميان

بعد خدا نكرده دست به سياه و سفيدم نميزنن بنده مثله كوزت صبح تا شب بايد بشورم و بسابمو بيارم 😭😭😭😭

قشنگ دركت ميكنم 

ولي اين سري كه ميخواستن بيان گفتم ما بليط گرفتيم داريم ميايم 

خداروشكر اين يه بار موفق شدم 

بخدا اصلا ناشکری نمیکنم دلمم نمیاد به شوهرم غر بزنم ولی دلم براش میسوزه تنهایی کار میکنه کلی قسط داریم بدهی داریم هر ماه یه مقدار میزاریم کنار برا بدهی اینا میان کلش خرج میشه میره 

ب شوهرت گفتی خسته ای؟ چی گفت

دیگه دیشب خیلی خسته بودم خیلی یهو شوهرم گفت خواهرم زنگ زده گفته میان بعد منم ناخداگاه برگشتم گفتم واسه عید قربان نیان من میخوام برم خونه ی بابام برادر شوهرمم بود