2777
2789
عنوان

شوهرم از قد من ایراد میگیره😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 115 پست
مردای ایرانی زن قدکوتاه دوست دارند

چرا كلي ميگين اخه؟

من داداش خودم معيارش قد بلند بود ميگفت دلم ميخواد بچه هامم قد بلند شن

پسر عموهامم همينطور

فقط ما يه عروس با قد ١٦٥داريم تو فاميل همه قد بلندن

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هممممممشون؟😅پس اینهمه آقا که با افتخار کنار خانم قد بلندشون مهمونی میرن و تو خیابون قدم میزنن خارجی ...

حتما ديگه😂

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

من ۱۷۵ هستم کفش پاشنه دارم گاهی میپوشم. والا اگه خوب لباس بپوشی و اندامت متناسب باشه قد بلند همیشه شیک تره.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مردای ایرانی زن قدکوتاه دوست دارند

کسی مجبورشون نکرده زن قد بلند بگیرن

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
هممممممشون؟😅پس اینهمه آقا که با افتخار کنار خانم قد بلندشون مهمونی میرن و تو خیابون قدم میزنن خارجی ...

آی ام خارجی😬😬

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

وای از این مردا که همیشه به بلندیاشون افتخار میکنن

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

شرط میبندم هنه کسایی که اینجا قد گفتن حداقل2، 3سانت زیادتر گفتن

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
چرا كلي ميگين اخه؟ من داداش خودم معيارش قد بلند بود ميگفت دلم ميخواد بچه هامم قد بلند شن پسر عموها ...

آفرین بهتون واقعا..

بخدا نمیدونم چطور این ایرادارو در میارن

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
چه حرفا.اینو یا یه مردی گفته که قد زنش کوتاهه یا یه زن قد کوتاه

لعنتی خب گفت نمونش شوهر خودم خیلی بدجنسی😅😂