2777
2789
عنوان

شوهرم از قد من ایراد میگیره😣

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 115 پست

منم تقريبا هم قد شمام عزيزم ماها ديكه نبايد زياد پاشنه بلند بپوشيم البته من خودمم عزشق پاشنه بلندما اما تا حالا بزرگ ترين كفشم پنج سانت بوده اونم واسه عروسي فاميلمون چون دامنم خيلي بلند بود

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا فردا هم بحث بشه هيچكس نميتونه منكر اين بشه كه قد بلند جدابه و از معياراي حتي مدل شدن

اما ممكنه حالا كسي باتوجه به قد و اندام خودش يا هرچيزه ديگه دلش بخواد همسرش كوتاه باشه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
منم تقريبا هم قد شمام عزيزم ماها ديكه نبايد زياد پاشنه بلند بپوشيم البته من خودمم عزشق پاشنه بلندما ...

من کفش عروسیم ۱۰ سانت بود که بلندترینشه😐

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

فامیل من خودشون قد بلندن و قد بلندم تا حدودی براشون معیاره ولی ن زیاد ، فامیل شوهرم بیشتریاشون قد کوتاهن اما از ملاکای اصلیشون قد بلنده .. مثلا تا بحث یکی میشه اول میگن قدش چنده ... خیلی زیاد اهمیت میدن .. قدت عالیه بنظرم شوهرت الکی بهونه میگیره

من ۱۷۵ هستم کفش پاشنه دارم گاهی میپوشم. والا اگه خوب لباس بپوشی و اندامت متناسب باشه قد بلند همیشه ش ...

براوو،😍 همسرت چنده؟

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡
من ۱۷۵ هستم کفش پاشنه دارم گاهی میپوشم. والا اگه خوب لباس بپوشی و اندامت متناسب باشه قد بلند همیشه ش ...

مانترا جان.وزنتونم میشه بگید؟

من عکستونو دیدم بنظرم عالــــــــــــــی  هستید

کسی مجبورشون نکرده زن قد بلند بگیرن

زیاد قد بلند نیستی شوهرت بین مردا قد بلند نی ....هر دو قداتون متوسطه ....به شوهرت بگو بیکاری برو جدول حل کن همن مسائل کوچیک باعث قهر و دعوا میشه مگه کور بود از اول ندیدت.....چقد حرف شوهرت مسخره و بچگانه هس به بلوغ فکری نرسیده

آفرین بهتون واقعا..  بخدا نمیدونم چطور این ایرادارو در میارن

علت اينه اعتماد بنفس شوهرت كم شده

مطمئن باش ياكسي بهش حرف زده يا كسي گفته خانمت قد بلنده

رفته رو مخش و هي مقايسه ميكنه مردا حسودن

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

البته من خواهرشوهرام قد کوتاهن شاید منو با اونا مقایسه میکنه...😕

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من قدم 170سانته همسرم 180سانت ،،،،شوهرم همیشه میگه خیلی کوتاهی بعضی اوقات می خوام خفه اش کنم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
باز مشکل تو من ۱۶۸ شوهرم ۱۷۲ نمیزاره کفش تخت بخرم و گیر میده باید پاشنه بلند بپوشی که مثل هالیوودیا ...

دقیقا طرف منم میگه پاشنه بلند بپوش میگم ازت بلند تر میشم میگه پاشنش نوک تیز ۲ سانتی باشه انگار بابام کارخونه کفش داره میتونم سفارش بدم . وقتایی که فقط تو ماشینیم پاشنه بلند میپوشم عقده نکنه

...
البته من خواهرشوهرام قد کوتاهن شاید منو با اونا مقایسه میکنه...😕

حتما همينه

كنار اونا بهش حس قد بلندي و جذابيت دست ميده

شما خنثي ميكني لجش ميگيره😂