2777
2789
عنوان

شوهرم از قد من ایراد میگیره😣

2503 بازدید | 115 پست

سلام دوستان 

من ۱۶۸ قدمه و ۶۲ کیلو وزن و درکل همه چیم استاندارده شوهرم ۱۸۰ قدشه

ما ۴ ساله ازدواج کردیم و من همینطوری بورم از اون زمان یعنی قدم بلند بوده

الان مدتیه هرجا میخوایم بریم به کفشای من گیر میده حتی اگر ۵ سانتی باشه میگه بیا جلوی آینه کنار من بایست ببینم چقدر بلند شدی دیگه دارم کلافه میشم از کفشام زده شدم دیگه😔😔

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا آدم شاخ در میاره از کارای مردا

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

شایدشوخی میکنه

خب بهش بگودیگه تکرارنکنه ناراحت میشی

کفشاتم نپوش فقط۱۰سانت فرق داری بابااعتمادبه نفستوقوی کن

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
این اسمش ایراد نیستا میخواد بهم بیاین  ایراد فرق داره

قبلا اینطور نبود و اینکه تمام کفشامو با خودش میرم میخرم و برام مهمه بهم بیایم ولی جدیدا همش مقایسه میکنه

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منم ۱۶۸ هستم خیلی عالیه برای خانمها شوهرم ۱۷۸

ببخشید همسرت بد سلیقه است 

کار خودت رو بکن ،پاشنه ی چند سانتی رو‌ ایراد میگیره ؟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
مردای ایرانی زن قدکوتاه دوست دارند

هممممممشون؟😅پس اینهمه آقا که با افتخار کنار خانم قد بلندشون مهمونی میرن و تو خیابون قدم میزنن خارجین؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀