2777
2789
عنوان

جای من باشین چجوری رفتار میکنین؟؟

434 بازدید | 24 پست

شوهرم بهم خیانت تلفنی کرده بار اولشم نیست اما همیشه کوتاه اومدم چون بخاطر دخترم نمیخام جدا شم ...اینم میدونم که خیلیی دوستم داره خودمم دوسش دارم ولی اصلا نمیتونم ببخشمش به خونواده ها هم نمیتونم بگم چون کاری از دستشون بر نمیاد فقط ناراحت میشن ...من دفعات قبل کوتاه اومدم بخشیدمش ولی این دفعه میخام یه مدت طولانی محلش نزارم و کاری به کارش نداشته باشم بنظرتون این کارو بکنم براش عادت میشه این دوریمون؟الان مسافرته از وقتی این اتفاق افتاده باهاش حرف نزدم از مسافرت برگرده چجوری رفتار کنم بنطرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا متاسفانه من اینچیزارواصن نمیتونم هضم کنم😔

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بابی محلی شایدبیشترخیانت کنه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

تکلیفتو باهاش روشن کن 

میدونم نمیخای جدا شی ولی یجوری رفتار نکن که تو رفتارت نمایان باشه 

بذار بترسه دیگه از این غلطا نکنه 

کوتاه نیا 

و باهاش شرط بذار ک اگه تکرار بشه دیگه بخاطر بچت هم نمیمونی 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
اگه خواستی به کسی بگی،،فکر کنم بهترین گزینه پدر ومادر خودش هستن البته اگه با شما رابطه خوبی دارن،، م ...

مسافرت کاری ....پدر خودش همه چیو به دختراش میگه دوست ندارم اونا در جریان باشن

عزيزم مردى ك يه بار خيانت ميكنه،بازم خيانت ميكنه فقط تنها فرقش با دفعه اول اينكه ماهرتر ميشه تا لو نـره...

شما كه بخاطر دخترت نميتونى جدا بشى بايد تا آخر عمر بسوزى و بسازى

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس