2777
2789
واالله الان دخترا راحت کنار دوست پسراشون راحتن ....من نمازم اول وقته و کلی ختم و چله زیارت عاشورا دا ...

ببین خود ارضایی باعث میشه بعدا از رابطه جنسی لذت نبری ها 

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

چله نگیر عزیزم سعی کن نیازتو با روزه گرفتن یا  تغییرتغذیه کم کنی این خ ا تازه مثل باتلاقه بیشتر توش فرو میری استغفار کن گلم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشکر که داره برمیگرده پیشت  انشالله همیشه کنار هم خوش باشید

ممنونم دوستم.میشه بهت درخواست دوستی بدم؟  اگر بشه

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
این نیاز از 16 سالگی هست تا 32 سالگی تحمل کافی نیست ؟؟؟😭😭😭😭😭😭

۳۲ سالته

یامقلب القلوب والابصار،یامدبرالیل والنهار،یا محول الحول والحوال،حول حالنا الا احسن الحال🤲🤲🤲الهی امین
😅فدات  خلاصه خداروشکر ک همسرتون میان موفق باشید و درکنار هم شاد😍

مرسییی عزیزم ❤️ 😍 امیدوارم به موقعش نینی قشنگتونو بغل کنید و بوش کنید 😍 و این دوران برات زود و راحت بگذره

چطور خودار‌ض‌ای‌ی میکنین؟

اگر نیاز داری عقد یا صیغه شید خب 

اما بنظرم فقط چون ضرر داره میگن گناهه ولی خب اگر ادم بخاطر نیازش بخاد وارد گناهه رابطه با یه نفر بشه بهترین راه همین خود ارضاییه

چطور خودار‌ض‌ای‌ی میکنین؟ اگر نیاز داری عقد یا صیغه شید خب  اما بنظرم فقط چون ضرر داره میگن گ ...

بهترین راه همینه دیگه ....شدیدم نیست هفته ای یبار ولی میم نکنه چله و ختمم خراب شه ....ولی خدا میبینه دیگه حضرت مریم نیستیم که .....خود حضرت فاطمه 9 سالگی ازدواج کرد من 32 ساله فقط خ ا 😢😢😢😢