2777
2789
عنوان

کاش آدم های جای بقیه تصمیم نگریند

38 بازدید | 3 پست

من ۳ساله عروسی کردیم بخاطر شرایط جسمی ام نمیتونم بچه دار بشم رابطه درستی و حسابی ام با همسرم ندارم نکنه همسرم بد باشه نه ولی خوب بخاطر شرایط جسمی ام نمیتونم ینی تو زندگی خودم موندم دوست دارم بمیرم من مشکل تکرر ادرار و بی اختیاری دارم ،هرچی دکتر میرم دوباره ام زیر تیغ جراحی رفتم بازم هیچی بعد الان شقاق هم گرفتم لگنم هم درد میکنه کمردرد هم دارم دکترم گفته اگع باردار شی شرایطت بدتر میشه ی کیست مشکوک هم تو لگن دارم من مادرشوهرم و پدرشوهرم اومدن میگن ما نذر کردیم ۲۰ کیلو برنج درست کنیم شما بچه دار شین ینی ما خودمون نمیتونستم اینکار انجام بدیم بعدش من پیش بقیه خیلی کوچک میشم اونام نذری شون تو محله پخش میکنن که همه فامیل هستن من از خودم بد میاد دلم میخاد طلاق بگیرم بعد اینا اومدن نذر کردن

تو مشکل جسمیتو پیش خودت و شوهرت نگه دار نیاز نی کسی بفهمه فقط بگین تصمیم نداریم بچه بیاریم 

یه دکترم من معرفی میکنم رییس بیمارستان لبافی نژاد بود اون زمان ک خواهرم رفت 

خواهر من از بچگی درگیر بود و بعد ازدواجش این دکترو پیدا کرد با ی ویزیت خوب شد 

بزار اسمشو پیدا کنم میگم بهت البته مشکل خواهرم با شما فرق داشت ولی تو این زمینه اس 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا این چیزا حالیشون نیست ازدواج بعدش بلافاصه زاییدن

محمد حواد سلیمانی باز تحقیق کن دوست داشتی اینجام ی ویزیت بشی تلفتنی و پیامکیم داره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️