2777
2789
😳😳😳😳🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 با احساسم بازی کردی فک کردم بارداری و تیکرت فردا تموم میشه از حسادت مردم ح ...

ای وای😂♥️معذرت میخوام دوستم😍♥️

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته که یادمه😍😍😍 نه باردار نیستم، تاپیک زدم کلی، یه سایتو کچل کردم😁😀 همسرم رفته بود مامور ...

عزیزم

خداروشکر که داره برمیگرده پیشت 

انشالله همیشه کنار هم خوش باشید 

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

واالله الان دخترا راحت کنار دوست پسراشون راحتن ....من نمازم اول وقته و کلی ختم و چله زیارت عاشورا دارم ...نه تو اینترنت نه گوگل چیزی نمبینم میگم چشمم به قران میخوره گناه داره ....ولی نیاز طلیعی ....یعو ازار دهندس ....فقط خ ا ارومم میکنه میگم نکنه چلم و باطل کنه😢😢😢😢😯

عزیزم تو که معتقد هستی پس اینکارو نکن بعد از ازدواج که نتونستی درست از رابطه لذت ببری پشیمون می شی، گناهشم خیلی بزرگه، ان شاالله زود شرایط ازدواج واست فراهم بشه، واست دعا می کنم، درک می کنم که خیلی سخته

بارداری؟؟؟؟؟     منو یادته؟؟؟ خوکچه هات خوبن؟؟

راستی خوکچه هام، بعد اینکه بچه دار شدن تعدادشون زیاد شد و خونه ی مام نقلی😍 یکمی زود به زود بو میگرفتن و اذیت کننده شده بود.

مجبور شدیم واگذارشون کنیم به یه نفر.

منم که بشدت وابسته بودم، همسرمم همین. دیگه نخواستم از حیوونی مراقبت کنم، که وابسته نشم.

که بعدش یه سری اتفاقا افتاد و با علاقه ی همسرم تصمیم گرفتیم از یه گربه ی قشنگ و ناز مراقبت کنیم و الانم شده دوست قشنگمون😍

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
واالله الان دخترا راحت کنار دوست پسراشون راحتن ....من نمازم اول وقته و کلی ختم و چله زیارت عاشورا دا ...

چند سالته

یامقلب القلوب والابصار،یامدبرالیل والنهار،یا محول الحول والحوال،حول حالنا الا احسن الحال🤲🤲🤲الهی امین