2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفیه چون ازدواج نکردی خ ا انجام بدی اولین بار چرا انجام دادی که خوشت بیاد و عادت کنی برو کلاس ورزش ،سرتو گرم کن انشالله به زودی خدا راه حلالشو برات مهیا کنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
بهترین راه همینه دیگه ....شدیدم نیست هفته ای یبار ولی میم نکنه چله و ختمم خراب شه ....ولی خدا میبینه ...

حق باشماس جامعه از زمان حضرت فاطمه تا الان خیلی تغیر کرده بالاخره ماهم یه نیاز هایی داریم گناه نداره کارت ولی خب ضرر داره بعد از رابطه لذت نمیبری و میل ب همسرت کم میشه و تنها چیزی ک ارومت میکنه خود ا....میشه  اونوقت مشکل توی زندگی زنوشوییت پیش میاد

حق باشماس جامعه از زمان حضرت فاطمه تا الان خیلی تغیر کرده بالاخره ماهم یه نیاز هایی داریم گناه نداره ...

خود ارضای صددرصد گناه و حرامه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
خود ارضای صددرصد گناه و حرامه

یه خانوم ۳۲ ساله این نیاز رو چطور بر طرف کنه؟

متاسفانه توی مملکت ما ازدواج از سمت مرد هاست خانوما نمیتونن برن خاستگاری شوهر کنن 

متاسفانه با پسری بودن هم گناهه

متاسفانه صیغه یعنی بد نامی

مگر آدم تا کی میتونه سرکوب کنه میل جنسی از ۱۲ سالگی فعاله مگر تا چن سالگی میشه ادم سر خودش رو گرم کنه این غریزه و نیازه 

شما میگه راه حلش چیه؟

بنظرم ازینکه تو خیابون دنبال شوهر بگردی یا با دوس پسر باشی یا صیغه بشی و دیگه نتونی ازدواج کنی چون بدنامی حداقل خود ارضایی کنی و تنها ب خودت ضرر بزنی  توی خلوت خودت

یه خانوم ۳۲ ساله این نیاز رو چطور بر طرف کنه؟ متاسفانه توی مملکت ما ازدواج از مست مرد هاست خانوما ن ...

بله من منکر این میل نیستم ولی خ اهم راهش نیست همین سایت همسر یابی که خودتون گفتید یا ختم ودعا برای ازدواج بهتراز این کاره ایشون نباید این کار رو انجام میدادن که متاسفانه کردن و ترکش سخت ولی امکان پذیره به یاری خدا