2777
2789

من بچم خيلي لاغر شده بود و حدود ٥ ماه بود ك قد و وزنش استپ كرده بود يكي دوتا دكتر بردم ولي فايده نداشت،ي دكتر خوب نوبت گرفتم واسش(دوهفته طول كشيد تا نوبتش بشه)و بردمش،اول همه گفت شيرت ديگه خاصيتي واسش نداره و فقط جلوي اشتهاش رو ميگيره،بچم ١٨ ماهشه،اولش استرس گرفتم چون خيلي بم وابسطه هست،ولي ديگه تصميم خودم رو گرفتم و با تلخك از شير گرفتمش برخلاف تصورم اصلا اذيت نكرد و خيلي راحت شيرش رو قطع كردم،دكتر سرآل شيرو برنج بيوميل واسش نوشت و گفت هر هفته ي قوطي بخوره،شربت اشتهاآور راسيب ك قبل ناهارو شام يك سي سي ميخوره،شربت فروگلوبين عصر ٥ سي سي،روغن زيتون ك خودش قطره تقويتي ريخت توش ك نميدونم چي بود روزي يك سي سي،قرص كلسيتريول يك روز درميون يك عدد،خداروشكر از روزي ك بردمش دكتر اشتهاش خيييييلي خوب شده و همه متوجه ميشن ك وزن گرفته و ب قدش اضافه شده تو همين دوهفته،تا يكماه ديگه بايد ببرمش پيش دكتر،فعلا نبردم وزنش رو بگيرم ولي كاملا مشهوده،تا قبل اينك ببرمش دكتر يك قوطي سرلاك رو بيشتر يك ماه طول ميكشيد تموم كنه از بس اشتهاش بد بود والان هرقوطي سرال رو تو ٥ روز تموم كرد،راستي دكتر گفت شير گاو بش بده ولي بچم نميخوره واسش سرال رو با شير گاو درست ميكنم،اميدوارم مطلبي ك نوشتم ب درد ماماناي نگران بخوره🌹

🍃زندگي نه يكبار بلكه هرروز صبح شروع مي شود🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم‌کم وزنه😥یازده ماهشه

يازده ماهشه نميدونم ك ميشه از اين داروها استفاده كنه يا ن ولي سرال بيوميل ميتوني واسش بگيري عاليه

عزیزم مطمینی این داروها عوارض جانبی نداره؟

گلم متخصص بردم ك واسش اينارو تجويز كرده،تا يك ماه استفاده كنه دوباره ميبرمش چكاب

ببخشید سرال همون سرلاک میگین؟ مارک سوپرامیل؟چند گرفتین بچه منم 8 ماهشه وزن نمیگیره

نميدونم تفاوتشون چيه،واسه وزن گيري بهتره تا سرلاك،فك كنم قيمتش ١٥ بود،ميتوني ب بچت بدي،از ٦ ماه ميشه داد

بچه منم خوب وزن نمیگیره ..توی دو ماه فقط 100 گرم وزن گرفته 😳 نمیدونم چیکا کنم .یه سالشه عشق مامان&n ...

بچه من ٥ ماه يك گرم هم اضافه نشده بود